Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Parma vahvistaa strategista asemaansa Pohjois-Suomessa

Parma Oy

Parma vahvistaa strategista asemaansa Pohjois-Suomessa

Tiedote.
Julkaistu: 13.02.2013 klo 11:40
Julkaisija: Parma Oy

Suomen johtava betonielementtien valmistaja Parma Oy on 12.2.2013 vahvistetulla kaupalla hankkinut omistukseensa oululaisen Rajaville Oy:n koko osakekannan. Parma on omistanut Rajavillen osakkeista tähän asti 47,5 prosenttia.

Toimitusjohtaja Hannu Tuukkalan mukaan kauppa vahvistaa Parman strategista asemaa valtakunnallisena betonirakentamisen markkinajohtajana.

– Parman palkittu ja monipuolinen osaaminen ja Rajavillen kuuden vuosikymmenen perinteet samalla alalla kättelevät toisiaan tyylikkäällä tavalla. Lisäksi kaupan johdosta paranevat mahdollisuutemme palvella valtakunnallisia asiakkaitamme myös Pohjois-Suomessa ja Pohjanmaan alueella entistä kattavammin, Tuukkala kuvaa.

Molemmat yritykset ovat luotettuja haasteellisen betonirakentamisen toteuttajia, joille myös  arktisen alueen rakentamiselle asettamat vaatimukset ovat arkipäivää. Töiden toteutuksessa lähdetään ”avaimet käteen” –periaatteesta: ammattilaiset ovat mukana suunnittelupöydästä alkaen niin tehtailla, työmailla kuin asennuksessakin. Asiakkaalle tarjotaan hankekohtaisesti räätälöidyt ratkaisut turvallisesti ja nopeasti. Näiden määritelmien puitteissa myös asiakkaan omia näkemyksiä ja suunnittelunvapautta kunnioitetaan.

– Rajaville on omalla markkina-alueellaan tunnettu toimija vaativissa toimitila-, asunto- ja infrarakentamisen kohteissa. Parmalla ja Rajavillellä on myös jo valmiiksi samankaltaiset toiminnan lähtökohdat niin arvojen kuin vastuullisuudenkin näkökulmasta. Haluamme toimia ammattirakentajan luotettavana kumppanina kaikilla osa-alueilla, Parman Tuukkala toteaa.

Hänen mukaansa Rajavillellä on erinomaiset edellytykset kehittää toimintaansa nykyisistä lähtökohdista myös kaupan jälkeen.

Myös Rajavillen toimitusjohtaja Samuli Liuska katsoo tulevaisuuteen tyytyväisenä.

– Meillä on muutama vuosi sitten valmistuneet uudet tuotantotilat Oulussa ja toimimme joustavasti koko pohjoiskalotin alueella. Olemme kehittäneet prosessejamme ja jatkamme toimintojemme kehittämistä niin, että asiakkaamme voivat luottaa meihin kustannustehokkaana kumppanina tulevaisuudessa.  Parman antama vahva tuki ja kehitysresurssit mahdollistavat kehittämisen jatkamisen vielä paremmista lähtökohdista, Liuska sanoo.

Lisätietoja:

Hannu Tuukkala, toimitusjohtaja, Parma Oy, puh. 020 577 5520

Samuli Liuska, toimitusjohtaja, Rajaville Oy, puh. 020 793 5860

 

 

Parma Oy on betonisen valmisosarakentamisen markkinajohtaja Suomessa. Yhtiö toimii 12 paikkakunnalla, vuoden 2011 liikevaihto oli noin 160 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 750 henkilöä.

Parma kuuluu Consolis-konserniin, joka on Euroopan suurin betonitekniikkaan perustuvien ratkaisujen tuottaja ja betonisten valmisosien valmistaja. Consolis toimii 25 maassa, liikevaihto on noin 1,4 miljardia euroa ja henkilökuntaa noin 11 000.

Rajaville on vuonna 1950 perustettu oululainen yritys, joka on tänä päivänä Pohjois-Suomen ja Pohjoiskalotin johtava betonialan toimija. Rajaville toimittaa betonielementeistä ja muista valmisosista koostuvia kokonaisia runkoratkaisuja isoihin ja vaativiin toimitila-, halli- sekä teollisuusrakennuksiin. Lisäksi Rajaville valmistaa elementtejä asunto-, julkiseen sekä infrarakentamiseen. Rajavillen liikevaihto vuonna 2011 oli noin 18 miljoonaa euroa ja se työllistää yli 100 henkilöä.

www.parma.fi

www.consolis.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs