Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Oy FCR Finland Ltd saanut merkittävän tilauksen Carnival Cruise Linesilta

SHIPSU

Oy FCR Finland Ltd saanut merkittävän tilauksen Carnival Cruise Linesilta

Tiedote.
Julkaistu: 23.10.2012 klo 11:11
Julkaisija: SHIPSU

Oy FCR Finland Ltd (FCR) on suomalainen risteily- ja matkustajalaivojen korjausrakentamiseen erikoistunut yritys. Yhtiö on saanut tilauksen suoraan Carnival Cruise Linesilta (CCL) ja työ suoritetaan Carnival Destiny –aluksen konversioprojektissa Italian Triestessa, Fincantierin telakalla. Varsinainen telakointi on vain noin 40 päivän mittainen mutta FCR:lle työn kesto on valmisteluineen noin puoli vuotta.

Carnival Cruise Lines ja Carnival Destiny

Carnival Cruise Lines (CCL) on suurin yksittäinen osa 11 eri risteilyalusbrändin omistavaa Carnival Corporationia, joka on maailman suurin risteilyalan toimija. Emoyhtiön osakkeet noteerataan Lontoon ja New Yorkin pörsseissä. Carnival Destiny on 1996 valmistunut alus, joka konversioprojektin jälkeen risteilee nimellä Carnival Sunshine. Aluksen koko on noin 100 000 Bruttorekisteritonnia. Vertailun vuoksi, valmistuva Viking Grace on 57 000 Bruttorekisteritonnia.

Projektin koko ja merkitys FCR:lle

FCR:n toimitusjohtaja Hannu Luodon mukaan projektin arvo on noin 7,5 miljoonaa Euroa ja se on erittäin merkittävä edistysaskel. Yritys päätti vuonna 2010 suunnata voimakkaaseen kasvuun ja panosti siihen voimakkaasti markkinoimalla palvelutuotettaan ja samalla viimeistelemällä prosesseja ja lisäämällä resursseja. Oman ammattitaitoisen henkilökunnan, sitoutuneen omistuksen ja huolella valitun sekä koulutetun verkoston avulla tämän kaltaisten megaprojektien suorittaminen on mahdollista. ”On hienoa nähdä, että suomalaiseen osaamiseen luotetaan vaativissa korjausrakennusprojekteissa. Tavoitteenamme on saada vuosittain vastaavia suuria tilauksia ja jatkaa myös muiden arvokkaiden asiakkaidemme palvelemista eli tämä vaatii meiltä lisäpanostuksia tulevaisuudessa myös Suomessa”, kertoo Hannu Luoto FCR:stä.

FCR:n ydinosaaminen on Suomessa ja se toimittaa kokonaisratkaisuja maailmanlaajuisen erikoistoimialan tarpeisiin. Yhtiö käyttää mm. uutta SHIPSU –verkkopalvelua alihankkijoidensa esittelemiseen loppuasiakkaille, jotka voivat myöhemmin saada huoltotoimintatilauksia suoraan loppuasiakkaalta, jonka on helppo löytää oikeat toimijat palvelusta. SHIPSU -verkkopalvelun päätarkoitus on lisätä meriklusterin yritysten mahdollisuuksia kansainvälisillä markkinoilla.

Lisätietoja: 

Toimitusjohtaja Hannu Luoto, Oy FCR Finland Ltd

040 500 2909 / hannu.luoto@fcr-finland.fi

Liitetiedostot

SHIPSU-verkkopalvelun takana on Oy FCR Finland Ltd, joka on vastikään palkittu European day of the Entrepreneur ”Growth in Sight”-palkinnolla. Yritys vastaanotti palkinnon 6. kesäkuuta 2012 nopeasta kasvustaan ja siitä, että yritys on mahdollistanut myös muiden alan yritysten kansainvälistymisen. SHIPSU -verkkopalvelun päätarkoitus on lisätä meriklusterin yritysten mahdollisuuksia kansainvälisillä markkinoilla. Yritys on laajalti verkottunut laivateollisuudessa ja haluaa verkkopalvelun kautta hyödyttää myös muita toimijoita.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs