Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Oamkin joukkue LVI-opiskelijakilpailun voittoon

Oulun ammattikorkeakoulu

Oamkin joukkue LVI-opiskelijakilpailun voittoon

Tiedote.
Julkaistu: 14.04.2016 klo 14:11
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) talotekniikan opiskelijat Anssi Heikkinen, Topias Rantala, Matti Sivula ja Benjamin Törnqvist ovat voittaneet Talotekniikkateollisuuden ja Suomen LVI-liiton järjestämän LVI-opiskelijakilpailun. Kilpailu käytiin Lahdessa 13.4. uusiutuvan energian tutkimuskeskus Energonissa.

Kahdeksatta kertaa järjestetyssä LVI-alan ammattikorkeakoulujen välisessä opiskelijakilpailussa joukkueet ratkoivat tehtäviä, jotka liittyivät muun muassa pientalon lämmitystapaan, maalämpöpumpun toimivuuteen sekä rakentamismääräyksiin.

Oamkin lisäksi kilpailuun osallistuivat joukkueet Arcadasta, Metropoliasta, Mikkelin ammattikorkeakoulusta, Satakunnan ammattikorkeakoulusta ja Tampereen ammattikorkeakoulusta. Tämän vuoden kilpailua isännöi Oilon Oy, ja rahoittajina toimivat Säätiö L.V.Y. ja Talotekniikkateollisuus. Tilat kilpailun käytännön tehtävien toteutukseen tarjoaa vuosittain valittava talotekniikkateollisuuden yritys. Teoriakysymykset laatii tuomaristo, johon kuuluu eri oppilaitosten ja alan edustajia.

Oamkin talotekniikan koulutuksen opiskelijat oppivat toteuttamaan terveellisiä ja viihtyisiä asuin- ja työympäristöjä ympäristöystävällisen ja energiatehokkaan teknologian keinoin. Opinnoissa keskitytään sisäilmasto-, ilmastointi-, lämmitys- ja jäähdytystekniikkaan sekä vesihuoltoon ja kiinteistöautomaatioon. Koulutuksen laajuus on 240 opintopistettä ja kesto neljä vuotta. Tutkintonimike on insinööri (AMK).

Lisätietoja:

yliopettaja Rauno Holopainen, 040 646 2362, rauno.holopainen@oamk.fi

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 640 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs