Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Nuoret suomalaisarkkitehdit näyttävästi esillä eurooppalaisessa A10-arkkitehtuurilehdessä

Arkkitehtuurin tiedotuskeskus

Nuoret suomalaisarkkitehdit näyttävästi esillä eurooppalaisessa A10-arkkitehtuurilehdessä

Tiedote.
Julkaistu: 11.07.2014 klo 19:09
Julkaisija: Arkkitehtuurin tiedotuskeskus

Eurooppalainen A10 -arkkitehtuurilehti omistaa heinä-elokuun numerossaan 58/2014 viisi aukeamaa uuden suomalaisen arkkitehtuurin ja nousevien arkkitehtitoimistojen esittelyyn. Eurovision-juttusarjaan kuuluvan Suomi-katsauksen on laatinut Suomessa toukokuussa 2014 vieraillut päätoimittaja Indira van 't Klooster yhteistyössä A10:n pitkäaikaisen Suomen-kirjeenvaihtajan, arkkitehti SAFA Tarja Nurmen kanssa. Toimitusta ovat avustaneet myös Arkkitehtuurimuseo ja Arkkitehtuurin tiedotuskeskus.

Runsaasti kuvitetussa ja monipuolisesti kootussa Eurovision Finland -kokonaisuudessa esitellään sekä uutta asuntoarkkitehtuuria että viime vuosina valmistuneita julkisia rakennuksia. Yksi artikkeleista on omistettu Uusi kaupunki -kollektiiville, jonka käyttäjälähtöistä ja käytännönläheistä toimintatapaa päätoimittaja van 't Klooster pitää omaperäisenä ja kansainvälisesti kiinnostavana.

Päätoimittaja van 't Klooster kehuu Suomea uuden arkkitehtuurin paratiisiksi, jossa myös nuoret arkkitehdit pääsevät suunnittelemaan vaativia julkisia rakennushankkeita. Suomalainen arkkitehtuurikilpailujen järjestelmä, Suomen arkkitehtuuripolitiittinen ohjelma ja laadukkaasti suunnitellut ja toteutetut julkiset sisätilat saavat erityistä kiitosta.

A10-arkkitehtuurilehti on perustettu vuonna 2004, ja sen toimitus sijaitsee Amsterdamissa, Hollannissa.

Lisätietoja: www.a10.eu.

Liitetiedostot

Arkkitehtuurin tiedotuskeskus on uusin toimija opetus- ja kulttuuriministeriön tukemien taiteen alan tiedotuskeskusten joukossa. Keskusta ylläpitävän taustayhdistyksen jäseniä ovat Alvar Aalto -säätiö, Arkkitehtitoimistojen liitto ATL, Rakennustietosäätiö, Suomen Arkkitehtiliitto SAFA ja Suomen arkkitehtuurimuseo- ja tiedotuskeskussäätiö.

www.archinfo.fi & (f) Archinfo & www.finnisharchitecture.fi & (f) Archinfo Finland

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs