Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Nimityksiä Are-konsernissa

Are Oy

Nimityksiä Are-konsernissa

Tiedote.
Julkaistu: 02.07.2014 klo 13:33
Julkaisija: Are Oy

Are-konsernissa on tehty 1.7.2014 alkaen seuraavat nimitykset liiketoimintojen aluejohdossa ja tukitoiminnoissa. Nimitetyt henkilöt raportoivat Are-konsernin johtoryhmän jäsenille.

Talotekniikkaurakointi

Etelä-Suomen alueella Pääkaupunkiseudun aluejohtajaksi on nimitetty Aaro Kemppainen, Uudenmaan aluepäälliköksi Ari Salminen ja Turun ja Porin aluepäälliköksi Seppo Merimaa.

Keski-Suomen alueella Kuopion ja Joensuun aluepäälliköksi on nimitetty Rauno Ulmanen, Lappeenrannan, Kotkan ja Kouvolan aluepäälliköksi Juha Muona, Tampereen ja Valkeakosken aluepäälliköksi Mikko Anttila, Jyväskylän ja Äänekosken aluepäälliköksi Markku Mäkinen ja Hämeenlinnan aluepäälliköksi Pertti Kaunisharju.

Pohjois-Suomen alueella Oulun aluepäälliköksi on nimitetty Rami Seppänen, Kokkolan aluepäälliköksi Pekka Häggman, Vaasan aluepäälliköksi Antero Kaski ja Seinäjoen aluepäälliköksi Pasi-Aatos Kari.

Kiinteistöpalvelut

Etelä-Suomen aluejohtajaksi on nimitetty Marko Otranen, Itä-Suomen aluejohtajaksi Hannu Väänänen, Länsi-Suomen aluejohtajaksi Jaakko Niemi, Keski-Suomen aluejohtajaksi Ari Kinnunen ja Pohjois-Suomen aluejohtajaksi Seppo Suvisalmi. Ylläpitopalveluiden johtajaksi on nimitetty Jyri Seppänen.

Tukitoiminnot

Talousyksikössä on nimitetty johtajaksi Matti Punkari vastuullaan talouden integraatio.

Henkilöstöyksikössä henkilöstökehitysjohtajaksi on nimitetty Heli Koskinen ja henkilöstöpäälliköksi Kimmo Nurmela.

Hankintayksikössä Sähkö-yksiköstä vastaavaksi hankintaryhmäpäälliköksi on nimitetty Erkki Pesonen ja LVI-yksiköstä vastaavaksi hankintaryhmäpäälliköksi Pekka Björkman.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Heikki Pesu
puh. 040 300 5450
heikki.pesu@are.fi

 

Are-konserni

Onvest-konserniin kuuluva Are parantaa merkittävästi toimisto-, liike- ja asuinkiinteistöjen energiatehokkuutta ja käyttäjien hyvinvointia kehittämällä ja toimittamalla innovatiivisia kiinteistöpalveluita ja urakoinnin ratkaisuja kiinteistöjen koko elinkaarelle. Yhtiö panostaa erityisesti älykkääseen tekniseen ylläpitoon ja urakointia varten kehittämäänsä Sensus-konseptiin. Are-konserni työllistää noin 2800 henkilöä. Lisätietoa: http://www.are.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs