Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Mitsubishi Electric tuo markkinoille ekologisten käsikuivaimien viimeisintä tekniikkaa

Scanoffice Oy

Mitsubishi Electric tuo markkinoille ekologisten käsikuivaimien viimeisintä tekniikkaa

Tiedote.
Julkaistu: 28.02.2013 klo 09:00
Julkaisija: Scanoffice Oy

Uusi Jet Towel –käsikuivain edustaa uusinta viimeisteltyä teknologiaa.
Mitsubishi Electric on valmistanut Jet Towel -käsikuivaimia vuodesta 1993 ja nyt markkinoille tuleva uutuus on jo kahdeksannen sukupolven tuote.

Jet Towel -käsikuivaimen teho perustuu kädet nopeasti ja hygieenisesti pyyhkivään ilmasuihkuun.  Jet Towel on suunniteltu siten, että ilmavirtaa tai roiskeita ei missään vaiheessa ohjaudu käyttäjään päin. Laite myös kerää puhaltamansa veden antibakteerisesti käsiteltyyn haihdutussäiliöön. Jet Towelilla varustetut saniteettitilat pysyvät siisteinä ja kuivauskapasiteetti on aina sataprosenttisesti käytössä.

Laitteessa on useita uusia innovaatioita,  mm. säädettävä puhallusteho 98-106 m/s.  Sen ansiosta uuden ajan kuivaintekniikkaa voi hyvin asentaa myös tiloihin, joissa ääni saattaa olla häiriöksi. Merkittävä uutuus on myös  lapsisensorit pienimpiä käyttäjiä varten.  Lisäksi uudistuneessa laitteessa on mahdollisuus kuivausprosessia tehostavan lämmitysvastuksen käyttöön matalimman puhallinnopeuden yhteydessä. Mitsubishi Electricillä on pitkä kokemus tekniikan kehittäjänä, mikä näkyy mm. harjattoman moottorin kestoiässä: 400 käynnistyssykliä päivässä jopa 7 vuoden ajan. Tyylikkään laitteen värivaihtoehdot ovat valkoinen tai hopea.

Laitteen maahantuojan Scanoffice Oy:n asiakkailla on ensi kertaa mahdollisuus hankkia ekologinen käsikuivain myös erittäin edullisesti vuokrattuna.

Tekniset tiedot:

Jännite, vaihe/taajuus 220-240/1/50

Nimellisteho (W) 550-1240W

Nimellisvirta (A) 4,2-6,2

Äänitaso 58-61 dB

Sulake (A) 10

Mitat (l x s x k) 300 X 219 x 670

Vesisäiliön tilavuus 0,8 l

Paino 11 kg

Lisätietoja:  Scanoffice Oy, tuotepäällikkö Timo Lindholm, puh. 050-336 4423

                    timo.lindholm@scanoffice.fi

Liitetiedostot

-----------------------------------------------------------------------------------

on yksi Pohjois-Euroopan suurimmista lämpöpumppujen- ja ilmakäsittelylaitteiden maahantuonti- ja tukkuliikkeistä. Scanofficella on alan paras asiantuntemus sekä laajin lämpöpumppuvalikoima;  ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, poistoilmalämpöpumput, maalämpöpumput sekä kiinteistölämpöpumput.  Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa kylmä- ja LVI-alan urakoitsijoista ja toimimme koko Skandinavian alueella. Valitsemme tuotevalikoimaamme ainoastaan alan parhaat ja luotettavimmat merkkituotteet. Laadun ja tehokkuuden varmistamiseksi testaamme tuotteet aina itse sekä osan yhteistyössä VTT:n kanssa.
www.scanoffice.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs