Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Miten selvitä putkiremontista?

Fira Palvelut

Miten selvitä putkiremontista?

Tiedote.
Julkaistu: 08.05.2014 klo 13:00
Julkaisija: Fira Palvelut

Fira Palvelujen vinkit putkiremontin selättämiseen

Putkiremontti kolkuttaa kylppärin ovella ja kesälomareissun sijaan on vahdittava remontin toteutumista kotona. Fira Palvelut tarjoaa vinkit siihen, miten selvitä putkiremontista ilman hermoromahdusta.

1.    Pysy kartalla remontin eri vaiheista
Asukasinfoja ja aloituskatselmuksia, kun mieli tekisi mieluummin lenkkipolulle? Remontti onnistuu vain siinä tapauksessa, että ilmaiset toiveesi ajoissa ääneen. Oletko aina haaveillut tietystä erityisratkaisusta kylpyhuoneeseesi? Keskustele muutostöiden toteutuksesta asunnossasi tehtävän aloituskatselmuksen yhteydessä. Muista myös ilmoittaa aikeistasi hyvissä ajoin asunto-osakeyhtiölain mukaisesti taloyhtiösi hallitukselle ja isännöitsijälle.

2.    Lemmikitkin kaipaavat lepoa
On hyvä pitää mielessä, että koira tai kissa ei pääse putkiremonttia pakoon, vaikka itse rientäisitkin harrastuksiin tai töihin putkiremontin keskeltä. Järjestä lemmikeillesi hoitopaikka putkiremontin ajaksi, jos suinkin mahdollista.

3.    Suojaa kotisi ennen remonttia
Remontin laajuudesta ja toteutustavasta riippuen kotisi voi parhaimmassa tapauksessa selvitä hyvin vähällä remonttipölyllä, mutta harva remontti on täysin jäljetön. Siksi valkoisuuttaan hohtava sohva ja uusi keittiönpöytä kannattaa suojata mahdolliselta remonttipölyltä. Siirrä keittiönpöytä kesäksi katetulle terassille tai parvekkeelle ja pyyhi putkiremontti hetkeksi mielestäsi.

4.    Muista: vaikka oman asuntosi remontti olisi jo selätetty, naapurisi remontti saattaa vasta alkaa
Putkiremontista selviää paljon paremmin mukavien naapurien voimin. Jos taloyhtiössäsi on yhteisesti käytössä olevia wc- ja peseytymistiloja, voitte jakaa remonttikokemuksia vaikkapa yhteisessä lenkkisaunassa. Ja kun omasta hanasta ei tule vettä, eikä vessaa voi vetää, on viereisen rapun naapurin tarjoama apu arvossaan.  Muista myös, että selätettyäsi oman putkiremonttisi, viereisen rapun naapureittesi putkilinjaa ollaan vasta sulkemassa. Jaa putkiremonttisankariuttasi ja tarjoa heille pyykkäysmahdollisuutta upouudessa kylpyhuoneessasi.

5.    Älä unohda positiivista asennetta!
Putkiremontin kestää, kun keskittyy siihen, mitä hyötyä siitä on. Saat kerralla toimivan ja itsellesi mieluisan kylpyhuoneen ja keittiön. Asuntosi säilyttää arvonsa, ja se on helpompi myydä.


Lisätietoja:
Essi Huotari
Viestintäkoordinaattori
Fira Palvelut
Puh. 040 5004788
Sähköposti: essi.huotari@fira.fi

Fira Palvelut Oy
Fira Palvelut Oy on putkiremontteihin erikoistunut kasvuyritys, joka tuo palvelunäkökulman putkiremontteihin ja korjausrakentamiseen. Fira Palvelujen mukaan taloyhtiöillä ja asukkailla on oikeus vaatia parempia putkiremontteja ja läpinäkyvämpiä toimintatapoja. Sen sijaan, että putkiremontti uhkaisi naapurisopua, voidaan se myös toteuttaa kunkin kotia kunnioittaen ja asukkaiden mielenrauhaa vaalien. Fira Palvelut on saavuttanut korkean, Suomen Asiakastiedon myöntämän Rating Alfa -luokituksen, johon yltää vain joka kymmenes suomalaisyritys. Luokitus on yksi osoitus siitä, että Fira Palvelut on luotettava kumppani. Fira Palvelut Oy kuuluu Fira-konserniin.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs