Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Mikkelin asuntomessualueen tonttien hakua jatketaan

Mikkelin kaupunki

Mikkelin asuntomessualueen tonttien hakua jatketaan

Tiedote.
Julkaistu: 19.05.2015 klo 10:57
Julkaisija: Mikkelin kaupunki

Mikkelin Kirkonvarkaudessa vuonna 2017 pidettävien asuntomessujen tonttien hakuaika alkoi 15.3. Hakuaika kesti alunperin kaksi kuukautta.

Kirkonvarkauden vuoden 2017 asuntomessualueelta haki tonttia ensimmäisessä hakuvaiheessa yhteensä 20 hakijaa. Tarjolla on yhteensä 34 omakotitalotonttia.

- Olemme tyytyväisiä hakemusten laatuun ja niiden jakautumiseen eri korttelialueille, kertoo projektipäällikkö Heikki Manninen.

- Hakemusten määrä suhteessa alueesta kiinnostuneisiin kuvaa hyvin nykyistä taloustilannetta. Tontteja on edelleen mahdollista hakea. Mitään kiirettä meillä ei ole, sillä tonteille pääsee rakentamaan kun yhdyskuntatekniikka ja kadut ovat valmiita ensi vuoden keväänä. Halusimme saada valtaosan rakennuttajista mukaan jo nyt, jotta voimme palvella ja opastaa heitä paremmin. Kun ensimmäisen hakuvaiheen tontin saajat on vahvistettu asuntomessutoimikunnan kokouksessa kesäkuun alkupuolella, voimme aloittaa yhteisen aluesuunnittelun. Odotamme näkevämme yhteistyötä tulevien naapureiden kesken rakennusprojekteissaan. Yhdessä kilpailutetut urakat tarjoavat mahdollisuuden kustannustehokkuuteen, mikä on yksi messujen rakentamisen teemoista.

Lisätietoja
projektipäällikkö Heikki Manninen
044 794 5235
heikki.manninen(at)mikkeli.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs