Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Metalliliitto yhtiöitti opistonsa majoitus-, kokous- ja ravintolatoiminnan

Murikanranta Oy

Metalliliitto yhtiöitti opistonsa majoitus-, kokous- ja ravintolatoiminnan

Tiedote.
Julkaistu: 07.01.2015 klo 09:43
Julkaisija: Murikanranta Oy

Murikka-opiston palvelutoiminta siirtyi osakeyhtiölle vuoden vaihteessa. Tampereen Teiskossa toimivan opiston tilojen vuokraamista sekä hotelli- ja ravintolatoimintaa hoitaa uudessa hallintojärjestelyssä Murikanranta Oy.

Samalla 17 opiston palveluhenkilökuntaan kuuluvaa työntekijää siirtyi liikkeenluovutuksella vanhoina työntekijöinä Murikanrannan palvelukseen. Yhtiö on kokonaan Metallityöväen Liiton omistama.

Kansanopistona toimivan Murikan ylläpitämislupa on siirtynyt koulutussäätiöltä suoraan Metalliliitolle. Opetusministeriö on vahvistanut muutoksen. Samalla Murikan opetus- ja hallintohenkilökunta siirtyy Metalliliiton palvelukseen.

 

Tavoitteena laajempi asiakaskunta

Murikanranta Oy:n toimitusjohtajaksi on valittu restonomi, yhteiskuntatieteiden maisteri Juha Leppäniemi. Hänen mukaansa yhtiöittämisen isoin muutos on se, että talon asiakaskunta tulee monipuolistumaan ja laajentumaan:

– Murikan ovet avautuvat jatkossa yhä leveämmin myös uusille yritys-, yhdistys- ja tilausasiakkaille, unohtamatta koulutukseen tulevia vieraitamme.
Tärkeimpänä kilpailutekijänä Leppäniemi pitää Murikanrannan omaleimaisuutta, joka syntyy paitsi kiinteistön arkkitehtuurista ja upeasta sijainnista myös talon palvelukulttuurista.

– Murikan kaltaisia puitteita saa muualta hakea, ja niitä kehitetään edelleen. Metalliliitto on sitoutunut kiinteistön kehittämiseen ja kunnossapitämiseen usean miljoonan euron edestä.

Arkkitehtonisesti omaleimainen kuparinen opisto nousi Näsijärven rannalle 1977 arkkitehtikilpailun tuloksena. Pääsuunnittelijat Tuomo Siitonen ja Pekka Helin korostivat työssään kotimaisuutta, rakennuksen sulautumista herkkään kallioiseen rantamaisemaan sekä metallityöläisen kädenjäljen näkymistä materiaalivalinnoissa ja rakenneratkaisuissa.

 

 

Lisätietoja

Murikanranta Oy

Juha Leppäniemi, toimitusjohtaja

p. 040 573 4082

juha.leppaniemi@murikanranta.fi

www.murikanranta.fi

 

 

Kuvia tiedotteeseen liittyen: Tiedote 7.1.2015

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs