Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Messut Kodin Terra Tuusulassa 13.–15.4.

HOK-Elanto

Messut Kodin Terra Tuusulassa 13.–15.4.

Tiedote.
Julkaistu: 03.04.2012 klo 09:30
Julkaisija: HOK-Elanto

Kodin Terra Tuusulan messut kerää jälleen perjantaista sunnuntaihin 13.–15.4. yhteen kaikki rakentamisesta, sisustamisesta ja puutarhanhoidosta kiinnostuneet. Kolme messupäivää on täynnä kauden uutuuksia ja tuote-etuja, käytännön vinkkejä remontointiin ja rakentamiseen sekä viihdyttävää ohjelmaa koko perheelle. Kolmatta kertaa järjestettävä suurtapahtuma on kerännyt aikaisempina vuosina Tuusulaan yli 30 000 kävijää.

Kodin Terra Tuusulan messut tarjoaa oivallisen tilaisuuden saada uusia ideoita ja vinkkejä sekä tehdä hankintoja kotiin, pihaan ja mökille edulliseen messuhintaan. Messut käynnistyvät vauhdikkaasti heti perjantaina tv:stä tutun remonttimies Jorma Piisisen työnäytöksillä. Piisisen käsissä syntyvät käden käänteessä näyttävät tapetoinnit ja uusi terassi pihamaalle. Myös tänä keväänä erityisen suositun koristemaalaamisen niksejä käydään läpi vaihe vaiheelta.

Messuilla on mukana on iso joukko rakentamisen, sisustamisen ja puutarhanhoidon yritysten asiantuntijoita sekä HOK-Elannon partnereita. Tapahtuma huipentuu lauantain huutokauppaan, jossa eniten tarjoaville lähtevät mukaan hulppeat huutokohteet: uusi peräkärry, laituri, soutuvene, kaasugrilli, pesukone tai suihkukaappi.

Tarjolla on myös runsaasti oheisohjelmaa koko perheelle. Messuväkeä viihdyttävät Idolsvoittaja Koop Arponen sekä lukuisat tietovisailut ja arvonnat. Riesa-Pelle hauskuuttaa kävijöitä Kodin Terra Tuusulan käytävillä ja juontaja Jari Reponen johdattaa koko porukan läpi tapahtumarikkaan messuviikonlopun. Perheen pienille on tarjolla kasvomaalauksia sekä ilmaisia jäätelöitä.

Messuille on vapaa pääsy ja maksuton bussikuljetus Helsingin keskustasta Tuusulaan ja takaisin koko messujen ajan.

Katso tarkempi messuohjelma ja huikeat messuedut täältä >> 

Lisätietoja:
Marko Heinonen
Kodin Terra -johtaja
Kodin Terra Tuusula
p. 010 76 66210
marko.heinonen@sok.fi

 

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen 560 000 asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on lähes 1,8 mrd. euroa, ja yritys työllistää yli 6 000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs