Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Markkinoiden mukavin sahasuojajalkine tulee nyt Sievistä

Sievin Jalkine Oy

Markkinoiden mukavin sahasuojajalkine tulee nyt Sievistä

Tiedote.
Julkaistu: 20.09.2016 klo 10:39
Julkaisija: Sievin Jalkine Oy

Sahasuojalliset turvajalkineet ovat perinteisesti kömpelöitä käyttää ja epämukavia jalassa. Asia muuttui syyskuussa, kun Sievi lanseerasi oman suomalaisen sahasuojajalkineensa. Uudessa GT Timberissa yhdistyvät sahasuojajalkineen turvallisuus ja Sievin jalkineelle tyypilliset mukavuusominaisuudet.  

Moottorisahaonnettomuuksista noin 42% kohdistuu jalkojen alueelle (U.S. Consumer Products Safety Commission, 1999). Tehokkaan työvälineen kanssa toimiessa on aina erinomaisen tärkeää kiinnittää huomiota turvavarusteisiin.

Sekä ammattilaiskäyttöön, että vapaa-ajan suojaksi suunniteltu GT Timber täyttää sahasuojajalkineelle asetetut tiukat vaatimukset, ollessaan samalla myös mukava jalassa.  

Iskuja vaimentava pohja, tavallista leveämpi lesti ja varsiosan nilkkaa tukeva Memory foam -vaimennus tekevät GT Timberista erityisen miellyttävän suomalaiseen jalkaan. Lisäksi hengittävä Gore-Tex® –kalvo pitää työskentelijän jalat kuivana säällä kuin säällä. 

GT Timber on suojattu moottorisahaa vastaan terän pyörimistä hidastavalla kevlar-materiaalilla, joka kiertää jalkineen kriittiset kohdat, antaen käyttäjälle aikaa reagoida terän osuessa jalkineeseen. 

Jalkineen pohja on rakennettu polyuretaanista ja kumista. PU/kumikitkapohjalla on erinomaiset pito- ja kulutuksenkesto-ominaisuudet vaihtelevissakin olosuhteissa. Varpaat on suojattu alumiinisella varvassuojalla. Pohjassa on vastassa teräksinen välipohja, joka antaa parhaan suojan teräviä esineitä vastaan. 

Lisätietoja: 

Sievin Jalkine Oy, toimitusjohtaja Juha Jokinen puh. 0400‐669 207, juha.jokinen@sievi.com, www.sievi.com

Liitetiedostot

Suomalainen perheyritys Pohjanmaalta

Sievin Jalkine Oy on Pohjois‐Euroopan suurin jalkinevalmistaja. Sievi‐konserni työllistää n. 480 henkilöä, pääosin Sievissä ja Oulaisissa. Viennin osuus tuotannosta on noin 50 %. Sievi‐konsernin liikevaihto vuonna 2015 oli 85 miljoonaa euroa. Sievin tuotekehitys on valjastettu kehittämään jatkuvasti parempia jalkineita ja soveltamaan uusinta teknologiaa, sekä parhaita materiaaleja. Jalkineiden suunnittelussa otetaan huomioon turvallisuus, työympäristöjen vaatimukset sekä käytön mukavuus ja helppous –unohtamatta tyylikästä ulkonäköä. 

http://www.sievi.com/fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs