Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Manitowocin Grove-ajoneuvonostureiden edustus Machinerylle

Machinery

Manitowocin Grove-ajoneuvonostureiden edustus Machinerylle

Tiedote.
Julkaistu: 29.08.2014 klo 09:39
Julkaisija: Machinery

Machinery Oy on solminut 1.9.2014 voimaan astuvan jälleenmyyntisopimuksen Manitowocin kanssa. Sopimuksen myötä Machineryn edustukseen siirtyy Suomessa kaikki Grove-merkkiset ajoneuvonosturit.

Machinery Oy on suomalainen perheyritys, joka on Suomen johtava koneiden ja laitteiden sekä teknisten tarvikkeiden maahantuontiyritys. Yrityksen toimialaan kuuluu laajasti tuotteiden myynti, markkinointi, asennus-, korjaus- ja huoltopalvelut teollisuus- ja rakennusyrityksille sekä puolustusvoimille.

“Meille on tärkeää löytää alan johtavimmat maahantuojat, sillä haluamme voimakkaasti laajentaa Grove-tuotteiden kansainvälistä jakelua. Machinery on ollut tunnettu erinomaisesta tuotevalikoimasta ja asiakaspalvelusta jo yli 100 vuoden ajan. Yrityksestä tulee arvokas osa kansainvälistä jakelijaverkostoamme”, Manitowocin myyntijohtaja Klaus Kroeppel kiittelee.

”Olemme ylpeitä voidessamme tarjota parhaimmat laitteet ja palvelut asiakkaillemme. Meillä on ollut tarve laajentaa tuotevalikoimaamme nostokaluston osalta, ja uuden kumppanuuden myötä voimme tuoda asiakkaillemme toimialan parhaat laitteet nyt myös tällä alueella”, Machineryn toimitusjohtaja Jussi Muikku kertoo.

Machinery tarjoaa jatkossa Groven koko tuotesarjaa Grove Care –huoltopalveluineen. Grove Care -palvelut sisältävät kaikki huoltopalvelut, varaosat, huollot ja korjaukset.

 

Lisätietoja:

Vesa Hakkarainen, Grove-myynti, Machinery Oy, puh. 020 163 0415, vesa.hakkarainen@machinery.fi

Jussi Muikku, toimitusjohtaja, Machinery Oy, puh. 020 163 0427, jussi.muikku@machinery.fi

Carole Bolomier, Manitowoc, puh. +33 472 182 023, carole.bolomier@manitowoc.com

 

 

Machinery Oy

Yli 100-vuotias suomalainen. Machinery on vuonna 1911 perustettu suomalainen perheyritys, joka toimii kotimaassa. Machinery Oy:n toimialaan kuuluvat koneiden ja laitteiden sekä teknisten tarvikkeiden maahantuonti, markkinointi, asennus, korjaus- ja huoltopalvelut. Machinery Oy on osa Machinery-konsernia, johon kuuluu lisäksi leluja ja pelejä maahantuova Amo Oy. www.machinery.fi

Manitowoc Company, Inc.

Manitowoc on vuonna 1902 perustettu yhdysvaltalainen tuotantohyödykkeiden valmistaja, jolla on yli 100 tuotanto-, jakelu- ja huoltopistettä 24 maassa. Yritys on tunnettu erityisesti monipuolisista nostureista ja huoltopalveluista raskaan rakennusteollisuuden tarpeisiin. Manitowocin liikevaihto on 4 miljardia dollaria (2013).

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs