Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Maaseutu-Pisa koulutti 500 saha- ja puutuoteteollisuuden pienyrittäjää

TTS Työtehoseura

Maaseutu-Pisa koulutti 500 saha- ja puutuoteteollisuuden pienyrittäjää

Tiedote.
Julkaistu: 08.03.2013 klo 09:44
Julkaisija: TTS Työtehoseura

Maaseudun piensaha- ja puutuoteteollisuuden kokonaisvaltaisen liiketoimintaosaamisen koulutushanke päättyi vuoden 2012 lopussa.

Neljävuotisen koulutushankkeen tavoitteena oli vahvistaa alan pienten yritysten kokonaisvaltaista liiketoimintaosaamista ja ammatillista kehittymistä yrittäjille räätälöidyn koulutuksen avulla. Opintokokonaisuus muodostui eri puolilla Suomea toteutetuista 1–5 päivän mittaisista koulutusjaksoista, jotka oli jaettu useisiin valinnaisiin liiketoimintaosaamisen ja teknisen osaamisen opintojaksoihin. Yrittäjällä oli mahdollisuus suorittaa koko opintokokonaisuuden tai osa siitä.
Hankkeeseen kuului myös opintomatkoja kotimaassa ja useassa EU-maassa. Tavoitteena on kohdentaa koulutus mahdollisimman hyvin juuri yrittäjän tarpeeseen niin, että kokonaisvaltainen liiketoimintaosaaminen lisääntyy.

Neljän vuoden aikana koulutuksiin osallistui noin 500 yrittäjää ja hankkeessa toteutettiin reilu 80 opintojaksoa. Koulutus toteutettiin yhteistyössä alan oppilaitosten kanssa, joilla oli paras mahdollinen asiantuntemus alalta sekä käytössään ajanmukaiset koneet ja laitteet koulutusta varten.

Hanketta koordinoi TTS - Työtehoseura ja koulutuksen toteuttajina toimivat Sedu Aikuiskoulutus, Kymenlaakson ja Mikkelin ammattikorkeakoulut, Kainuun ja Lapin ammattiopistot sekä Sahayrittäjät ry. Hanke sai rahoituksen Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta.

Lisätietoa:
Tutkimusvastaava Riitta Backman, 044 7143 681

TTS - Työtehoseura on valtakunnallinen koulutus-, tutkimus- ja kehittämisorganisaatio, joka kouluttaa vuosittain noin 7000 opiskelijaa eri alojen ammattilaisiksi. Koulutustoiminnan lisäksi TTS - Työtehoseura tutkii ja kehittää noin 100 vuosittaisen projektin avulla työmenetelmien toiminnallisuutta, tehokkuutta ja tuottavuutta.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs