Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Lujatalo vahvistaa kiinteistökehitystään

Luja-yhtiöt

Lujatalo vahvistaa kiinteistökehitystään

Tiedote.
Julkaistu: 08.05.2014 klo 10:00
Julkaisija: Luja-yhtiöt

Arkkitehti (SAFA) Tero Saanisto (40 vuotta) on nimitetty Lujatalo Oy:n Uudenmaan alueyksikön kiinteistökehitysjohtajaksi 14.4.2014 alkaen.

Saanisto tulee Lujatalolle YIT:stä, jossa hän työskenteli rakennuttajapäällikkönä Asuintalot Uusimaa-yksikössä. Sitä ennen hän oli Lujatalolla vuosina 2005-2010 viimeksi suunnittelupäällikkönä.

Omaperusteisen tuotannon kasvattaminen ja rakennuskelpoisten tonttien aktiivinen hankinta ovat Lujatalon strategisia linjauksia, joiden kokonaisuuden koordinoinnissa Saaniston rooli tulee olemaan merkittävä. Palveluista ratkaisuihin -strategian mukaisesti painopistettä siirretään kokonaisratkaisuihin. Espoon Iirislahdessa rakenteilla oleva laaja asuinalue on esimerkki aluekehityskohteesta, jonka tyyppisiä Lujatalo tulee jatkossakin toteuttamaan.

Korjausrakentamisen osuus Lujatalon liikevaihdosta kasvaa tasaisesti ja se on olennainen osa kiinteistökehitystä. Kiinteistön käyttötarkoituksen muuttaminen tai päivittäminen energia-tehokkuuden ja taloteknisten kriteerien täyttäviksi vaatii tiivistä yhteistyötä ja herkkää korvaa muiden osapuolten kanssa.
– Suunnitteluasteella olevien projektien jalostaminen toteutuskelpoisiksi ratkaisuiksi on meidän osaamistamme, Saanisto kertoo.

Saanisto ottaa aktiivisen roolin myös Lujatalon asuntotuotantoon perustuvan Lujakoti-liiketoiminnan kehittämisessä. – Tulevaisuuden kasvukeskusten kehittyminen ja muuttuvat asumisen trendit ovat tämän päivän asumishaasteita, joihin meidän on tarkoitus löytää ratkaisuja, Saanisto kertoo. Lujatalo on jo nyt ottanut asukkaat aktiivisesti mukaan uusien kohteiden kehittämiseen ja tarjoaa asiakkaille työkaluja oman kodin suunnitteluun.

Lujatalon Uudenmaan ja Pohjanmaan aluejohtaja Heimo Hantula uskoo, että Lujatalo pärjää jatkossakin rakentamisen haasteellisessa markkinassa.
– Lujatalo on tehnyt hyvää tulosta viimeisinä vuosina, mistä kiitos sitoutuneelle henkilöstölle ja toimivalle strategialle, kertoo Hantula. – Hienoa saada joukkojamme vahvistamaan Saanisto, jonka työskentelytavat ja ajatusmaailma soveltuvat hyvin Lujatalon arvoihin.

Liitetiedostot

Lujatalo Oy kuuluu Luja-yhtiöihin ja on osaava valtakunnallinen rakentaja. Lujatalo on sekä toimitila- että asuntorakentaja ja sen erikoisalaa on korjausrakentaminen. Yrityksessä työskentelee yli 700 rakentamisen ammattilaista ja sen Lujakoti-tuotemerkki tunnetaan hyvän asumisen laatumerkkinä. Lisätietoa Lujatalo Oy:stä osoitteessa www.lujatalo.fi

Luja on kolmannen polven perheyritys ja yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Yritys on toiminut alalla yli 60 vuotta. Luja-yhtiöihin kuuluvat Lujatalo Oy, Lujabetoni Oy ja Fescon Oy. Konsernin liikevaihto on yli 450 miljoonaa euroa ja se työllistää yli 1400 työntekijää 27 paikkakunnalla. Lujalla on Suomen lisäksi toimintaa myös Ruotsissa ja Venäjällä. Lisätietoa Luja-yhtiöistä osoitteessa www.luja.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs