Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Lujabetonin ja VR Trackin yhteistyö betonituotteissa jatkuu

Luja-yhtiöt

Lujabetonin ja VR Trackin yhteistyö betonituotteissa jatkuu

Tiedote.
Julkaistu: 17.12.2015 klo 09:31
Julkaisija: Luja-yhtiöt

Lujabetonin ja VR Trackin vuonna 2009 käynnistynyt yhteistyö saa jatkoa, kun vuosiksi 2013-2015 tehdyn puitesopimuksen optio jatkaa sopimusta vuosiksi 2016-2017.

Lujabetonilla on vuodesta 2009 alkaen ollut VR Track Oy materiaalipalvelujen kanssa puitesopimus ratateknisten infratuotteiden kuten betonisten kaapelikourujen, kaapelikourujen kansien ja laiturielementtien toimittamisesta Liikenneviraston kohteisiin. Pitkäaikainen yhteistyö on ollut molempia osapuolia tyydyttävää ja tästä osoituksena sopimus jatkuu vuosille 2016-2017.

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja sen toiminta perustuu nykyaikaisiin materiaaleihin ja kokonaispalvelujen tarjoamiseen. Lujabetoni on vuosien ajan vastannut tarpeisiin ja toimittanut kuhunkin hankkeeseen parhaiten soveltuvia, yhdessä asiakkaan kanssa kehitettyjä betoniratkaisuja. Esimerkkinä yhteisestä kehitystyöstä ovat mm. Lujabetonin kehittämät betoniset pienkaapelikourut, jotka soveltuvat erinomaisesti pienen kaapelitarpeen rataosuuksille.

Merkittävimpiä yhteisiä hankkeita ovat olleet Seinäjoki-Oulu välisen Pohjanmaan radan parantamishanke, jonne toimitettiin mm. kaapelikourut ja -kannet sekä laiturielementit useaan kohteeseen Seinäjoki-Kokkola, Kokkola-Ylivieska ja Ylivieska-Oulu välille. Lisäksi Lujabetonin betonituotteita on toimitettu mm. usean liikennepaikan kunnostuskohteeseen, yhtenä suurimmista Kouvolan ratapihan laiturit, kaapelikourut ja -kannet vuonna 2009.

Ratatekniset infratuotteet valmistetaan Lujabetonin Haapajärven ja Loimaan tehtailla, jonne nämä tuotteet tuotantoteknisesti soveltuvat erinomaisesti. Sopimus tuo tehtaille tärkeää perustuotantoa ja varmistaa siten työllisyyttä paikkakunnilla.

– Olemme iloisia, että yhteistyömme VR Trackin kanssa jatkuu ja että he arvostavat osaamistamme tällä sektorilla, kertoo Lujabetonin betonituoteyksikön johtaja Juha Kinnunen. Odotamme tulevia vuosia toiveikkaina, sillä mm. uusien biotuote- ja selluteollisuuhankkeiden myötä saattaa rakennettavaksi tulla merkittäviäkin ratakohteita, Kinnunen jatkaa.

Lisätietoja:
Lujabetoni, Juha Kinnunen, p. 044 - 585 2436, juha.kinnunen@luja.fi

Liitetiedostot

Lujabetoni on Luja-yhtiöiden betoniosaaja ja Suomen toiseksi suurin elementtivalmistaja. Se tekee kaikkea betonista: kivitalopaketteja, elementtejä, ratapölkkyjä, teräsbetonipaaluja, pihakiviä, harkkoja sekä valmisbetonia. Tehtaita Lujabetonilla on kaikkiaan 28, joista kolme Ruotsissa ja kolme Venäjällä. Lujabetonin vahvuuksia ovat vahva oma tuotekehitys sekä yli 60 vuoden kokemus betonista. www.lujabetoni.fi, facebook.com/lujabetoni

Luja on kolmannen polven perheyritys ja yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Yritys on toiminut alalla yli 60 vuotta. Luja-yhtiöihin kuuluvat Lujatalo Oy, Lujabetoni Oy ja Fescon Oy. Konsernin liikevaihto on yli 450 miljoonaa euroa ja se työllistää yli 1400 työntekijää 27 paikkakunnalla. Lujalla on Suomen lisäksi toimintaa myös Ruotsissa ja Venäjällä. www.luja.fi, facebook.com/luja-yhtiot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs