Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Lujabetonille suuri kerrostaloelementtikohde Kuopioon

Luja-yhtiöt

Lujabetonille suuri kerrostaloelementtikohde Kuopioon

Tiedote.
Julkaistu: 22.12.2014 klo 09:00
Julkaisija: Luja-yhtiöt

Lujabetoni on joulukuun alussa allekirjoittanut sopimuksen yli 15000 neliön seinä- ja parveke-elementtitoimituksesta Kuopion Puijonlaakson kaupunginosaan nousevaan kerrostalokohteeseen.

Puijonlaakson kaupunginosaan rakennettava As Oy Kelkkailijantie 4 -kerrostalohanke koostuu viidestä 5-6 kerroksisesta talosta. Asiakkaana kohteessa on monipuolista asuntotuotantoa harjoittava NCC Oy, joka on ollut kaavakilpailusta alkaen mukana kehittämässä Kelkkailijantie 4:n uutta asuinaluetta.

Hankkeen yli 15 000 m² seinä- ja parveke-elementtejä valmistetaan Lujabetonin Siilinjärven tehtaalla. Tuotantomäärä on noin kolmasosa Siilinjärven seinäelementtitehtaan koko ensi vuoden valmistuskapasiteetista ja sen työllistävä vaikutus on näin ollen merkittävä. Kauppa tarjoaa seinäelementtivalmistukseen perustyöllisyystason pitkälle vuoteen 2015. Seinäelementtitehtaan osuus on noin kolmasosa Lujabetonin Siilinjärven tehtaan henkilöstövahvuudesta.

Elementtien valmistus on aloitettu joulukuussa ja viimeiset elementit toimitetaan vuoden päästä joulukuussa 2015.

Lujabetonin elementtiyksikön johtaja Kari Turunen kommentoi: 
– Nyt tehty sopimus tuo kaivattua peruskuormaa Siilinjärven tehtaallemme. Olemme tyytyväisiä voidessamme turvata työpaikkoja nyt, kun Suomen talous ei vielä näytä nousemisen merkkejä uudisrakentamisen saralla, toteaa Turunen.

 

Lisätietoja:
Lujabetonin elementtiyksikön johtaja Kari Turunen, puhelin: 044 585 2482, kari.turunen@luja.fi

Liitetiedostot

Lujabetoni on Luja-yhtiöiden betoniosaaja ja Suomen toiseksi suurin elementtivalmistaja. Se tekee kaikkea betonista: kivitalopaketteja, elementtejä, ratapölkkyjä, teräsbetonipaaluja, pihakiviä, harkkoja sekä valmisbetonia. Tehtaita Lujabetonilla on kaikkiaan 25, joista kaksi Tukholmassa ja kolme Pietarissa. Lujabetonin vahvuuksia ovat vahva oma tuotekehitys sekä 60 vuoden kokemus betonista. www.lujabetoni.fi, facebook.com/lujabetoni.fi

Luja on kolmannen polven perheyritys ja yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Yritys on toiminut alalla 60 vuotta. Luja-yhtiöihin kuuluvat Lujatalo Oy, Lujabetoni Oy ja Fescon Oy. Konsernin liikevaihto on yli 450 miljoonaa euroa ja se työllistää yli 1400 työntekijää 27 paikkakunnalla. Lujalla on Suomen lisäksi toimintaa myös Ruotsissa ja Venäjällä. www.luja.fi, facebook.com/luja.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs