Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » LEM-KEM OY:N TOIMINTA LAAJENEE TAMPEREELLA

Lem-Kem Oy

LEM-KEM OY:N TOIMINTA LAAJENEE TAMPEREELLA

Tiedote.
Julkaistu: 04.05.2015 klo 08:51
Julkaisija: Lem-Kem Oy

Lahtelainen valaistuksen ja kiinteistönhuollon tukkukauppa Lem-Kem Oy avaa uuden toimipisteen Tampereelle tänään 4. toukokuuta. Uusi noutotukku palvelee yritysasiakkaita niin valaistuksen, kiinteistönhoidon kuin siivouksenkin toimialueilla.

‒ Tavoitteenamme on laajentaa palveluamme entistä paremmaksi Pirkanmaan alueella. Aiemman toimitusmyynnin lisäksi asiakkaamme voivat jatkossa noutaa tuotteet suoraan tukusta ja hyödyntää henkilökuntamme asiantuntemusta paikan päällä. Tukkutuotteiden lisäksi tarjoamme monipuolisia palveluita valaistuksen energiansäästökartoituksista valaistussuunnitteluun ja asennuksiin, kertoo Lem-Kem Oy:n toimitusjohtaja Henrik Lemmetty.

Lem-Kem Oy on suomalainen perheyritys, jonka päätoimipaikka sijaitsee Lahdessa. Yritys toimii valtakunnallisesti kaikkialla Suomessa 31 edustajan voimin. Tärkeimmät tuotemerkit ovat LG, Radium, Posco LED, Toshiba, Iwasaki, Panasonic, Tuomas, Tork, Lemline, Vileda Professional ja KiiltoClean. Näiden lisäksi Lem-Kem jälleenmyy muun muassa kiinteistösuodattimia sekä Hyundain aurinkopaneeleita.

Tampereen noutotukun avajaisia vietetään viikon ajan alkaen tänään maanantaina 4.5.2015 osoitteessa Viinikankatu 57, 33800 TAMPERE. Noutotukku on avoinna arkisin klo 7.30–15.30.

 

LISÄTIEDOT

Lem-Kem Oy

Henrik Lemmetty
toimitusjohtaja
p. 0400 711 339
henrik.lemmetty@lemkem.fi

LemKem Oy on vuonna 1985 perustettu valaistukseen, kiinteistönhoitoon, teollisuuden kunnossapitoon ja siivoustarvikkeisiin erikoistunut yritys. Yrityksessämme työskentelee 45 henkilöä ja vuosittainen liikevaihtomme on yli 12 miljoonaa euroa. Ammattitaitoisen palvelun, laadukkaiden ja energiatehokkaiden tuotteiden sekä nopeiden toimitusten ansiosta palvelemme jo yli 22 000 asiakasta ympäri Suomen. www.lemkem.fi, www.energiatiimi.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs