Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Lehto palkkaa välittömästi 70 uutta ammattilaista

Lehto Group Oyj

Lehto palkkaa välittömästi 70 uutta ammattilaista

Tiedote.
Julkaistu: 12.06.2016 klo 09:00
Julkaisija: Lehto Group Oyj

Rakennusalan uudistajan kasvu jatkuu

Talousohjattuun rakentamiseen keskittyvä Lehto Group palkkaa välittömästi noin 70 uutta ammattilaista. Uudet työpaikat sijoittuvat eri puolille Suomea, useimmat pääkaupunkiseudulle ja Pohjois-Pohjanmaalle.

Vuonna 2015 Lehto Group teki 275,6 miljoonan euron liikevaihdolla 27,2 miljoonan liikevoiton. Konserni on rakennusalan nopeimmin kasvava toimija, joka on kasvanut kannattavasti kaikilla neljällä palvelualueellaan ja on viimeisen vuoden aikana palkannut yli 100 uutta työntekijää.

”Olen erittäin tyytyväinen, että voimme tarjota mielenkiintoisia työtehtäviä suurelle joukolle osaavia ammattilaisia. Tämä kertoo myös siitä, että asiakkaat arvostavat Lehtoa rakennusalan innovatiivisena uudistajana”, sanoo Lehto Groupin liiketoimintajohtaja Asko Myllymäki.

Myllymäen mukaan Lehto panostaa tuotekehitykseen ja suunnitteluun etsien inspiraatioita muilta menestysaloilta. Tänä vuonna valmistuva Suomen suurin rakennuskomponenttitehdas takaa tehokkaan tehdastuotannon ja laadukkaan kuivaketjun.

”Taloudellista ajatteluamme kuvaa myös hyvän yrityskulttuurin jatkuva kehittäminen ja halu tarjota mukava työpaikka. Kasvavan yrityksen dynaaminen ja innostava ilmapiiri mahdollistaa yhteisiä onnistumisia”, sanoo Myllymäki.

”Meillä annetaan vastuuta ja valtaa myös uusille työntekijöille. Alan paras kannattavuus turvaa ja vakauttaa yhtiön ja sen henkilökunnan tulevaisuutta,” hän lisää.

Nyt avoinna olevat tehtävät edustavat laajaa kirjoa rakennus- ja kiinteistöalan konsernissa tarvittavaa osaamista – esimerkiksi arkkitehti, yritysjuristi, tehtaanjohtaja, työnjohtajia, suunnitteluinsinööri, rahoituspäällikkö, LVIS-asentajia, viestintäpäällikkö, hankintajohtaja, henkilöstöpäällikkö.

”Pörssiyhtiönä tarjoamme myös kansainvälisiä työtehtäviä”, kertoo Myllymäki.

 

Lisätietoja

Asko Myllymäki, liiketoimintajohtaja

040 527 3294

asko.myllymaki@lehto.fi

 

KUVAT:

Lehto_rekry vapaasti käyttöön.

Lippulaiva.jpeg: kuvan yhteydessä aina mainittava toimiston nimi ”JKMM Arkkitehdit”. Online-julkaisuissa visualisointi on linkitettävä toimiston www-sivuihin osoitteessa www.jkmm.fi. Lisäksi on tuotava ilmi, että tekijänoikeus visualisointiin on JKMM Arkkitehdit Oy:llä.

 

Liitetiedostot

Lehto Group on talousohjattuun rakentamiseen keskittyvä suomalainen rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Yhtiön missio on olla innovatiivinen rakennusalan uudistaja. Yhtiö on jakanut toimintansa neljään palvelualueeseen: Toimitilat, Asunnot, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Lehto Group toimii tällä hetkellä Suomessa ja se on maantieteellisesti keskittynyt kasvukeskuksiin, jotka muodostavat merkittävän osan rakentamisen volyymista. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yhtiön palveluksessa oli tilikauden 2015 päättyessä 423 henkilöä.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs