Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Lämpöpumppu säästää tutkitusti rahaa

MyyAsuntoni.fi

Lämpöpumppu säästää tutkitusti rahaa

Tiedote.
Julkaistu: 05.10.2016 klo 09:15
Julkaisija: MyyAsuntoni.fi

Lämpöpumppujen säästöjä on analysoitu ansiokkaasti erilaisten instituutioiden ja tekniikan alan lehtien testeissä jo vuosien ajan. Jostakin kumman syystä konkreettiset säästetyt eurot tuntuvan häviävän COP-lukujen, lämpökertoimien, desibelitasojen ja muun teknisen jargonin loputtomaan sekamelskaan. Kaikkein kiinnostavin asia, fakta säästetyistä euroista, tuntuu olevan tabu josta vaietaan kirjallisissa tuotoksissa, kertoo Matti Perkkiö Lämpöykkösestä uusimmassa MyyAsuntoni-verkkoapalvelun blogikirjoituksessaan.

Moni kodin ja kiinteistön omistaja elää epätietoisuuden valtaamana. Toteutuvatko säästöt todellisuudessa vai ovatko ne vain markkinamiesten höpötystä? Tosiasia on, että lämpöpumppuja on asennettu Suomeen jo yli 700 000. Vielä on jäljellä suunnilleen yhtä monta kotia tai kiinteistöä joissa energiankulutukseen olisi mahdollista saada merkittäviä kustannussäästöjä lämpöpumpuilla, valaisee Perkkiö.

Kirjoituksessaan hän avaa viiden täysin erilaisen kohteen tarinan. Yhteistä kaikille kuitenkin on se, että jokaisessa saavutettiin lämpöpumpun avulla merkittäviä säästöjä. Lue koko kirjoitus tästä: http://blogi.myyasuntoni.fi/blog/2016/10/04/lammityslasku-ei-valehtele-5-kohdetta-lampopumpuilla-yli-sadan-tonnin-saastot/

MyyAsuntoni.fi on kattava asumisen media, jossa on mukana lähes 600 kiinteistönvälittäjää sekä blogi (blogi.myyasuntoni.fi), jossa julkaistaan viikoittain mielenkiintoisia blogikirjoituksia eri alojen asiantuntijoilta asumiseen ja muuttamiseen liittyen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs