Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Lämpöässä-maalämmön voi nyt hankkia sopivalla kuukausierällä

Lämpöässä / Suomen Lämpöpumpputekniikka Oy

Lämpöässä-maalämmön voi nyt hankkia sopivalla kuukausierällä

Tiedote.
Julkaistu: 11.09.2015 klo 09:59
Julkaisija: Lämpöässä / Suomen Lämpöpumpputekniikka Oy

Lämpöässä -maalämpöjärjestelmän voi hankkia kotiin sopivalla kuukausierällä. Esimerkiksi öljykattilan maalämpöpumppuun vaihdettaessa kuukausierä voi vastata kuukausittaista öljylaskua, jolloin hankinta rahoitetaan syntyneillä säästöillä.

ÄssäRahoituksen saa Lämpöässä-maalämpöjärjestelmän kotiinsa hankkiva yksityisasiakas niin uudiskohteeseen kuin vanhaankin omakotitaloon. Silla voi rahoittaa energiaremontin oli sitten kyseessä öljykattilan vaihto maalämpöpumppuun tai sähkölämmitystalon remontointi maalämmitysjärjestelmään. – ÄssäRahoituksella voi rahoittaa myös vanhan maalämpöpumppujärjestelmän päivityksen, kuten vaihdon uuteen Lämpöässä-maalämpöpumppuun, myyntijohtaja Juha Lemponen kertoo.

ÄssäRahoituksen kohteelle myöntää OP-Pohjola. Kuukausierä esimerkiksi öljylämmitystalouden energiaremontissa vastaa suunnilleen öljylämmityslaskun kuukausierää.

–Ainoa ero näiden välillä on se, että rahoituksen kuukausierät loppuvat aikanaan, Lemponen huomauttaa.

ÄssäRahoituksen korko on verovähennyskelpoinen ja saneerauskohteissa saa vielä kotitalousvähennyksenkin.

Puhdasta lähienergiaa

Energiatehokas, ympäristöystävällinen ja taloudellinen maalämpö on puhdasta kotimaista lähienergiaa. Maalämpö on erinomaisen toimiva lämmitysjärjestelmä myös uusissa energiatehokkaissa omakotitaloissa, sillä lämmintä käyttövettä tarvitaan ja järjestelmällä voidaan sisätiloja kesäkuumalla viilentää erittäin edullisesti.

Vanhoihin omakotitaloihin öljykattiloiden tilalle asennetaan jo tuhansia energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä maalämpöpumppujärjestelmiä vuosittain. Tällaisia energiaremontteja myös valtiovalta haluaa edistää.

– Öljylämmitystaloissa maalämpöön siirtyminen on varsin selkeä toteuttaa. Olemme vuosien mittaan hioneet yhteistyökumppaneidemme kanssa projektit asiakkaiden kannalta mahdollisimman vaivattomiksi. Viimeinen selvitettävä seikka on ollut kätevä rahoitusjärjestelmä asiakkaille ja nyt sekin on kunnossa, Lemponen sanoo tyytyväisenä.

Luotettava lämmitysjärjestelmä

Sopiva maalämpöpumppu määritetään ja mitoitetaan tarkkaan kohteen ja tarpeen mukaan, vaihtoehtoja löytyy kaiken kokoisiin taloihin.

Esimerkiksi täystehoiset Lämpöässä Vsi -maalämpöpumput ovat niin vanhojen kuin uusienkin omakotitalojen energiatehokkaita ja vaivattomia lämmityskeskuksia, jotka tuottavat kaiken rakennuksen  lämmityksen ja asukkaiden tarvitseman lämpimän käyttöveden ympäri vuoden.

Asennuksen suorittaa aina sertifioitu asentaja.  Noin kolme päivää kestävä vaihtotyö öljylämmitystaloon voidaan tehdä talvellakin. Kotimaisen tehtaan huolto on Lämpöässä-jälleenmyyjä- ja asentajaverkoston tukena vuoden jokaisena päivänä.

Lisätietoja: myyntijohtaja Juha Lemponen, 050 446 0030, juha.lemponen@lampoassa.fi

www.lampoassa.fi

Kuvat pyydettäessä: dakota.lavento@ddtcommunications.fi

Lämpöässä maalämpöpumppu lämmittää jo 25 000:ssa suomalaisessa kodissa!

Liitetiedostot

Suomen Lämpöpumpputekniikka Oy

Lapualainen Suomen Lämpöpumpputekniikka Oy on Suomen johtava maalämpöjärjestelmien valmistaja ja toimittaja. Lämpöässä‐ tuotemerkki on tunnettu maalämmön kokonaisosaamisestaan jo vuodesta 1983. Yritys on toiminut alalla jo yli 30 vuotta kehittäen jatkuvasti toimintaansa. Jälleenmyyjä‐ ja asentajaverkosto kattaa laajasti koko Suomen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs