Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Lahden kaupunginsairaalan uudistamishanke jatkuu väistötilojen rakentamisella – muutoksia kulkureitteihin ja pysäköintiin

Lahden kaupunki

Lahden kaupunginsairaalan uudistamishanke jatkuu väistötilojen rakentamisella – muutoksia kulkureitteihin ja pysäköintiin

Tiedote.
Julkaistu: 09.03.2016 klo 12:19
Julkaisija: Lahden kaupunki

Väistötilojen rakentaminen sairaalan kahviolle, keskustan lähiklinikan palvelupiteelle ja vahtimestareiden neuvontapisteelle on alkanut. Torstaina 10.3.2016 aletaan rakentaa suojaseinää kahvion taakse, jolloin käytävä pääaulasta hammashoitolan aulaan menee umpeen.

Laboratorioon, röntgeniin, hoitotarvikejakeluun, geriatriseen keskukseen, nuorisovastaanotolle ja osastoille menijät ohjataan röntgenin hisseillä A-aulasta. Hammashoitolaan menevät asiakkaat ohjataan toistaiseksi poliklinikan D-käytävän kautta. Kulkuliikennettä seurataan ja järjestelyjä muutetaan tarvittaessa. Tämä käytäntö on voimassa kunnes uusi ovi valmistuu.

Pysäköintipaikkoja on jäänyt pois käytöstä työmaa-alueella, mutta asiakkaille merkitään Oikokadun päätyyn inva- ja lyhytaikaiset pysäköintipaikat.

Lisätietoja:
Projektipäällikkö Pirjo Asikainen, p. 044 416 3610

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs