Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Lahden ammattikorkeakoulusta ennätysmäärä osallistujia Valtakunnalliseen Puupäivään

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulusta ennätysmäärä osallistujia Valtakunnalliseen Puupäivään

Tiedote.
Julkaistu: 11.11.2013 klo 12:34
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulusta lähtee tänä vuonna ennätysjoukko puualan insinööriopiskelijoita Valtakunnalliseen Puupäivään. Puutekniikan vastuuopettaja Jari Suominen kertoo, että nyt halutaan näyttää, kuinka elinvoimaista puualan opiskelu on edelleen Lahdessa, vaikka valtakunnallisessa mediassa on uutisoitu alan alasajosta. 

- Olemme osallistuneet päivään aikaisemminkin, mutta huomattavasti pienemmällä osallistujamäärällä. Nyt ajattelimme herättää huomiota osallistumalla tilaisuuteen suuremmalla porukalla, Jari Suominen kertoo.

Valtakunnallista Puupäivää vietetään Helsingin Wanhassa Satamassa 28.11. Tapahtuma kokoaa yhteen satoja teollisuuden, kaupan sekä kunta- ja rakennusalan päättäjiä. Päivän aikana on useita korkean tason seminaareja mm. puuarkkitehtuurista, rakennustekniikasta ja tutkimuksesta. Vuonna 2012 tilaisuuteen osallistui lähes 1200 alan ammattilaista. 

Tapahtuman ohjelma: http://www.puupaiva.com/sites/default/files/Puupaivaohj291113siv.pdf 

Lisätietoja
Jari Suominen
puutekniikan vastuuopettaja
p. 050 502 0696
jari.suominen[@]lamk.fi

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs