Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Kysely yhdyskuntateknisistä palveluista, asumisesta ja turvallisuudesta Lappeenrannassa

Lappeenrannan kaupunki

Kysely yhdyskuntateknisistä palveluista, asumisesta ja turvallisuudesta Lappeenrannassa

Tiedote.
Julkaistu: 16.05.2016 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Julkisista palveluista halutaan palautetta kuntalaisilta. Kuntalaisten mielipiteet palvelujen käyttäjinä ovat tärkeitä ja ne otetaan huomioon, kun palveluja kehitetään.

Kyselyssä esillä ovat Lappeenrannan kaupungin yhdyskuntatekniset palvelut sekä Etelä-Karjalan Pelastuslaitoksen ja Etelä-Karjalan Jätehuollon palvelut.

Mielipiteensä ja arvionsa palvelujen laadusta voi kertoa kaupungin verkkosivuilla www.lappeenranta.fi avatun kyselyn välityksellä. Vastausaikaa on toukokuun 2016 loppuun asti.

Asukkailta kysytään mielipidettä katujen ja teiden kunnosta ja puhtaanapidosta sekä niiden talvihuollosta, puistojen ja liikuntapaikkojen hoidosta, jätehuollosta, katuvalaistuksesta, pelastustoimesta sekä myös oman asunnon ja asuinalueen asioista, kuten liikenneyhteyksistä ja palvelujen saatavuudesta. Koettu turvallisuus on myös nostettu esiin tämän vuotisessa kyselyssä. Kuntalaiset pääsevät arvioimaan myös, mitkä ovat oman asuinalueen tärkeimpiä viihtyvyystekijöitä.

Kaupungininsinööri Pasi Leimi, Etelä-Karjalan pelastuslaitoksen pelastusjohtaja Erkki Hokkanen ja Etelä-Karjalan Jätehuolto Oy:n toimitusjohtaja Mika Suomalainen yhteistuumin kannustavat kuntalaisia vastaamaan kyselyyn ja sitä kautta välittämään mielipiteensä palveluista.

– Kuntalaisten mielipiteet otetaan huomioon, kun kehitämme palvelujamme. Nettikysely antaa kaikille mahdollisuuden vaikuttaa ja nostaa esille kehitettäviä asioita ja esittää toiveita.

Nettikyselyn ohella toteutetaan otokseen perustuva kirjekysely. Posti tuo kyselykirjeen 600 satunnaisesti väestörekisteristä valituille lappeenrantalaiselle.

Lappeenrannan kysely on osa FCG Konsultointi Oy:n toteuttamaa valtakunnallista kyselyä, joka toteutetaan 15 kaupungissa ja kunnassa. Eri paikkakuntien tuloksista laaditaan vertailutaulukko.

Edellisen kerran Lappeenrannan yhdyskuntateknisistä palveluista on toteutettu kysely vuonna 2015. Kysely toteutettiin pitkään vuosittain kirjekyselynä. Tämä on nyt jo toinen vuosi, jolloin kaikilla kuntalaisilla on mahdollisuus vastata kyselyyn internetissä ja näin vaikuttaa palvelujen kehittämiseen.

Linkki sähköiseen kyselyyn: https://www.webropolsurveys.com/S/E7DCF23D328CC292.par


Lisätietoja:

Lappeenrannan kaupunki
Kaupungininsinööri Pasi Leimi,
puh. 040 740 1643
pasi.leimi(at)lappeenranta.fi

FCG Konsultointi Oy
Heikki Miettinen, tutkimuspäällikkö
puh. 0500 762 675 , heikki.miettinen(at)fcg.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs