Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Kutsu: Tervetuloa tutustumaan rakennusalan opiskelijoille suunnattuun joustavaan oppisopimusmalliin

Skanska Oy

Kutsu: Tervetuloa tutustumaan rakennusalan opiskelijoille suunnattuun joustavaan oppisopimusmalliin

Kutsu.
Julkaistu: 28.04.2016 klo 14:49
Julkaisija: Skanska Oy

Skanska, Valkeakosken ammatti- ja aikuisopisto VAAO sekä Tampereen seudun ammattiopisto Tredu ovat yhteistyössä pilotoineet ja kehittäneet Pirkanmaalla 2+1-oppisopimusmallia rakennusalan opiskelijoille. Hankkeen taustatukena ovat olleet Rakennusliitto ja Rakennusteollisuus RT.

Tervetuloa tiistaina 3.5. klo 10 Kalevan Prisman työmaalle (Sammonkatu 75) mukaan pilottiryhmän opiskelijoiden todistustenjakotilaisuuteen ja kuulemaan lisää 2+1-mallista, joka on Pirkanmaan hyvien kokemusten myötä laajenemassa myös pääkaupunkiseudulle.

2+1-oppisopimusmalli on rakennusalan opiskelijoille tarjottava vaihtoehto opintojen suorittamiseen. Siinä rakennusalaa opiskellaan ensin kaksi vuotta ammattiopistossa, jonka jälkeen siirrytään viimeiseksi vuodeksi rakennustyömaalle palkallisiin töihin määräaikaisella työsopimuksella. 

Puheenvuorot

-       Valkeakosken ammatti- ja aikuisopisto VAAO, koulutuspäällikkö Pentti Naukkarinen

-       Skanska Oy, henkilöstöjohtaja Kirsi Mettälä

-       Rakennusliitto, puheenjohtaja Matti Harjuniemi


Lämpimästi tervetuloa!

Skanska Oy 


PS. Toivomme etukäteisilmoittautumista: viestinta@skanska.fi

Lisätietoja:

Skanska Oy, markkinointi- ja viestintäjohtaja Cristina Rinnetie-Uski, puh. 040 5019816, cristina.rinnetie-uski[at]skanska.fi

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä infrarakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2015 oli noin 821 miljoonaa euroa ja henkilöstöä oli vuoden lopussa 2 095.

www.skanska.fi

www.twitter.com/skanskafinland

www.facebook.com/skanskafinland

www.skanska.fi/blogit

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs