Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Kutsu median edustajille: Vuoden Teräsrakenne julkistetaan 20.11.

Kutsu median edustajille: Vuoden Teräsrakenne julkistetaan 20.11.

Kutsu.
Julkaistu: 14.11.2013 klo 14:12
Julkaisija: Toimialatiedote

Teräsrakenneyhdistys TRY

Vuoden 2013 Teräsrakenne julkistetaan 20.11.

Merkittäviin arkkitehtuuripalkintoihin kuuluva Vuoden Teräsrakenne jaetaan tänä vuonna 20.11.2013 Teräsrakennepäivä 2013-tilaisuudessa. Palkintojenjako tapahtuu Helsingissä Tapahtumatalo Bankissa osoitteessa Unioninkatu 20. Tilaisuuden palkintojenjako-osuus alkaa kello 17.15.

Teräsrakenneyhdistys sai runsaasti hyviä ehdotuksia Vuoden 2013 Teräsrakenteeksi. Voittajan valitsee näiden joukosta asiantuntijajäsenistä koostuva palkintolautakunta, jonka puheenjohtajana toimii arkkitehti, SAFA Juho Grönman ja sihteerinä Teräsrakenneyhdistyksen toimitusjohtaja Markku Leino. Grönman oli edellisen Vuoden Teräsrakenne -palkinnon saaneen teatteri- ja kulttuuritalo Kildenin arkkitehtityöryhmän vetäjä.

Ministeri Pia Viitanen mukana tilaisuudessa

Teräsrakennepäivä 2013 alkaa jo kello 12.00. Aluksi käsitellään alan ammatillisia kysymyksiä. Bankissa on kello 15.45 alkaen palkintojenjakoihin huipentuva seminaariosuus teemalla ”Yhteiskunta, rakentaminen, tulevaisuus”. Tämän osuuden pääpuhuja on asunto- ja viestintäministeri Pia Viitanen, jonka teemana on ”Hallien tarkastuskäytäntö ja mistä paukut tiedon ja taidon lisäämiseen”. Vantaan rakennusvalvontajohtaja Pekka Virkamäki arvioi omassa puheenvuorossaan, miten CE-merkinnän käyttöönotto ja tulkinnat sujuvat. Oulun yliopiston professori Mikko Malaska puolestaan pohtii, miksi kannattaa opiskella teräsrakenteita.

Tilaisuuden koko ohjelma on luettavissa osoitteessa http://www.tryry.fi/fin/toiminta/ajankohtaista/?nid=121.

Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita sekä seminaariosuuteen että kunnianosoitusten jakotilaisuuteen.

Vuoden Teräsrakenteen lisäksi nimitetään Teräsrakenneyhdistykselle kunniajäsen ja palkitaan vuoden aikana valmistuneita diplomi- ja opinnäytetöitä.

Tervetuloa!

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Markku Leino, puh. 0400 468 705 tai markku.leino@tryry.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs