Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Kutsu median edustajille: Vuoden 2011 Teräsrakenne

Rakennusteollisuus RT

Kutsu median edustajille: Vuoden 2011 Teräsrakenne

Kutsu.
Julkaistu: 03.11.2011 klo 13:04
Julkaisija: Rakennusteollisuus RT

TRY Teräsrakenneyhdistys

ENNAKKOKUTSU TIEDOTUSVÄLINELLE 3.11.2011

Vuoden 2011 Teräsrakenne

Merkittäviin arkkitehtuuripalkintoihin kuuluva Vuoden Teräsrakenne julkistetaan 22.11.2011 klo 18.00 alkavassa Teräsrakenneyhdistys ry:n 40-vuotisjuhlatilaisuudessa. Palkintojenjako ja yhdistyksen juhlatilaisuus järjestetään Helsingin Messukeskuksen Talvipuutarhassa.

Teräsrakenneyhdistys sai 11 ehdotusta Vuoden 2011 Teräsrakenteeksi. Voittajan valitsee näiden joukosta asiantuntijajäsenistä koostuva palkintolautakunta.

Palkintolautakunnan työtä on johtanut vuonna 2010 Vuoden Teräsrakenne –palkinnon saaneen arkkitehtityöryhmän vetäjänä toiminut professori Antti-Matti Siikala. Vuoden 2010 Teräsrakenne oli SARC Arkkitehtitoimiston suunnittelema Tapiola-yhtiöiden uusi pääkonttori Espoossa.

Sisäänkäynti Talvipuutarhaan on Pasilan Holiday Inn –hotellin aulasta, osoite Messuaukio 1, Helsinki.

Neljäkymmentä vuotta suomalaista teräsrakentamista

Teräsrakenneyhdistys ry kutsuu toimituksenne edustajia myös Helsingin Messukeskuksessa 22.11.2011 klo 12.00 alkaen järjestettävään Teräsrakennepäivään sekä kello 18.00 alkavaan Teräsrakenneyhdistys ry:n 40-vuotisjuhlatilaisuuteen. Yhdistyksen 40-vuotisjuhlassa juhlapuhujana on Rautaruukki Oyj:n toimitusjohtaja Sakari Tamminen.

Teräsrakennepäivässä käsitellään mm. uusien koko EU:ta koskevien suunnittelu- ja valmistusstandardien vaikutusta alan yritystoimintaan Suomessa sekä arvioidaan teräsrakentamisen kehitystä maassamme. Päivän ohjelmaan kuuluvat mm. Liikenneviraston investointi-toimialan ylijohtaja Kari Ruohonen ja arkkitehti Pekka Helinin puheenvuorot. He esiintyvät kello 15.00 alkavassa seminaariosuudessa, joka pidetään Messukeskuksen Ballroomissa.

Teräsrakennepäivän koko ohjelma on luettavissa osoitteessa
www.tryry.fi/fin/toiminta/ajankohtaista/?nid=54

Tervetuloa!

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Markku Leino, puh. 0400 468 705 tai markku.leino@tryry.fi

Teräsrakenneyhdistyksen toiminta-ajatus on teräksen ja muiden metallien käytön edistäminen rakentamisessa ja alan kotimaisen osaamisen kehittäminen. Rakennusteollisuus RT ry on koko rakennusteollisuuden liittoyhteisö, joka muodostuu keskusliitosta ja siihen kuuluvista viidesta toimialasta. Teräsrakenneyhdistys kuuluu Rakennustuoteteollisuus RTT ry:hyn ja on sen kautta RT:n jäsen. Teräsrakennejaoston lisäksi tuoteteollisuustoimialaan kuuluvat betoni-, pientaloteollisuus-, puutuote- ja rakennusmateriaalijaostot.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs