Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » KUTSU median edustajille: Telinetorstai-teemapäivä Ruduksen turvapuistossa 5.5.2011

Rakennusteollisuus RT

KUTSU median edustajille: Telinetorstai-teemapäivä Ruduksen turvapuistossa 5.5.2011

Kutsu.
Julkaistu: 27.04.2011 klo 16:41
Julkaisija: Rakennusteollisuus RT

TELINETORSTAI –projekti tiedottaa 

 Ammattiliitto Pro
Rakennusliitto ry
Talonrakennusteollisuus ry

Median edustajat ovat tervetulleita Rudus-turvapuistoon Telinetorstaina 5.5.2011 klo 10.30 alkaen järjestettävään lyhyeen infoon, minkä jälkeen osallistujilla on mahdollisuus tutustua yhdessä opiskelijoiden kanssa Turvapuiston rasteihin. Opiskelijoita voi myös haastatella heidän kokemuksistaan ja näkemyksistään.

Tilaisuudessa ovat paikalla vastaamassa kysymyksiin Ruduksen toimitusjohtaja Lauri Kivekäs, Rakennusliiton puheenjohtaja Matti Harjuniemi, Ammattiliitto Pron asiamies Jorma Ikävalko, Opetushallituksen yli-insinööri Arto Pekkala ja Rakennusteollisuus RT:n johtaja Tapio Kari.

Nyt kahdennentoista kerran järjestettävän Telinetorstai-teemapäivän tavoitteena on, että kaikilla rakennustyömailla noudatettaisiin korkealla työskentelyssä turvallisia käytäntöjä ja menettelytapoja. Etenkin alalle opiskelevien on tärkeää oppia tunnistamaan ja torjumaan putoamisvaaroja.

Telinetorstai-teemapäivä keskittyykin tänä vuonna jakamaan tietoa työturvallisuudesta ja rakennusalan tapaturmista alan opiskelijoille Rudus-turvapuistossa Espoon Ämmässuolla. Turvapuistoon on kutsuttu yli 400 rakennusalan ammattiin opiskelevaa nuorta opettajineen tutustumaan turvarasteihin.

Turvapuistossa on konkreettisia esimerkkejä todellisista rakennusalan vahinkotapahtumista. Kahden päivän aikana opiskelijoille kerrotaan, mitä onnettomuuksia missäkin tilanteessa on sattunut ja miten onnettomuudet ovat vältettävissä. Oppilaat saapuvat noin 50 henkilön ryhmissä, ja kukin ryhmä kiertää rasteilla reilun tunnin ajan.

Lisäksi Telinetorstai-toimintapäivän aikana rakennustyömailla ympäri maata tehdään laajalti työtelineiden tarkastuksia.

Käytännön järjestelyjen vuoksi toivomme tietoa tulostasi 3.5.mennessä Kaija Kotro-Aittoniemelle, puh. 09 1299 400 tai kaija.kotro-aittoniemi@rakennusteollisuus.fi.

Ajo-ohjeet:
Rudus-turvapuisto, Ämmänsuonkuja 3, Espoo
- 1-tietä Kehä III:lta 5km Turkuun päin.
- Ämmänsuon liittymästä ylös ja oikealle.
- 1,7 kilometrin päässä vasemmalle, viitta Ämmänsuo.
- Seuraavasta risteyksestä vasemmalle Ämmänsuonkuja
- Turvapuisto sijaitsee Ämmänsuonkujan päässä
- kartta: www.turvapuisto.fi

 TERVETULOA!

Telinetorstai-projektiryhmän puolesta:

Työsuojelusihteeri Tapio Jääskeläinen, Rakennusliitto ry, puh. 050 527 0449
Asiamies Ahti Niskanen, Talonrakennusteollisuus ry puh. 050 548 1694
Asiamies Jorma Ikävalko, Ammattiliitto Pro, puh. 050 383 2932

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs