Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Kontio Glass House mukana Seinäjoen Asuntomessuilla

Kontiotuote Oy

Kontio Glass House mukana Seinäjoen Asuntomessuilla

Tiedote.
Julkaistu: 14.06.2016 klo 09:00
Julkaisija: Kontiotuote Oy

Hirsitalovalmistaja Kontiotuote tuo Seinäjoen Asuntomessuille näytteille selkeälinjaisen 25-neliöisen Kontio Glass House -mallin, jonka erikoisuutena on suurten lasipintojen ja massiivihirren yhdistäminen.  

Messuilla esiteltävä kompaktin kokoinen linjakas rakennus soveltuu monenlaiseen käyttötarkoitukseen, esimerkiksi omakotitalon pihapiiriin vierastaloksi. Isot lasipinnat aukeavat terassille ja puutarhaan, joten Glass House toimii myös puutarhapaviljonkina.

Reilu vuosi sitten markkinoille tuotu Kontio Glass House -mallisto on löytänyt modernista huvilatyylistä innostuneen asiakaskunnan kotimaan ohella myös maailmalla. Tarjolla on keskenään samanhenkisiä huviloita, aittoja ja saunoja 15 ̶ 70 -neliön kokoluokissa. Järkevä koko ja kohtuullinen hinta kiinnostaa nyt monia loma-asunnon rakentajia.

”Kauppa on käynyt alusta lähtien hyvin ja rakennuksia nousee myös tänä vuonna eri puolille Suomea kovaa vauhtia. Eräs menestyksen salaisuus lienee uudenlainen massiivipuuarkkitehtuuri, joka sisältää pelkistettyjä tarkkaan harkittuja yksityiskohtia”, kertoo Kontion Design Manager Petri Hiltula

Tehokkaasti suunnitellut sisätilat, joita on helppo muunnella 

Glass House konseptin suunnittelussa tilankäyttöön on kiinnitetty erityistä huomiota. Suuret lasipinnat tuovat avaruutta ja tilantuntua, mikä mahdollistaa perinteisestä poikkeavat pohjaratkaisut. Makuuhuoneet erotetaan liukuovilla, mikä myös tuo uudenlaisia mahdollisuuksia tilankäyttöön. 

Kontio on kehittänyt Glass House -mallistoa varten rakenteen, jonka avulla rakennukset voidaan toteuttaa ilman turhia väliseiniä. Huviloiden hirrestä valmistetut päätyseinät ovat umpinaisia. Laajat lasipinnat pitkillä sivuilla, rakennuksen edessä ja takana, avaavat esteettömän näköalan ulos luontoon. Tarvittaessa ikkunoiden kautta tulevaa valoa voi säädellä rullakaihtimilla. Sauna on mahdollista sijoittaa myös sisätiloihin.

Seinäjoella nähtävä Kontio Glass House on sisustettu yksinkertaisen tyylikkäästi, kesäisen lomatunnelman hengessä, suomalaista puuta kunnioittaen. Sisätilojen puunväriset seinäpinnat on käsitelty tummumisen estämiseksi. 

Keittiö ja kiintokalusteet edustavat Kontio Living -mallistoa, jonka tuotteet on suunniteltu sekä klassisen että modernin hirsirakennuksen henkeen sopiviksi. Kalusteet valmistetaan kotimaassa Kontion kanssa samaan PRT Forest -konserniin kuuluvalla tehtaalla.

Kontion Nurmijärven näyttelyalueella on esillä 50-neliöinen Kontio Glass House, jonka viihtyisästä sisustuksesta on vastannut Kirsi Valanti. Valoisan rakennuksen mallisisustuksessa on käytetty paljon luonnonmateriaaleja, kuten pellavaa sekä pehmeitä ja herkkiä värejä, joiden joukossa on kontrastina mustaa ja metallia. Tyylikkään ruskeat kiintokalusteet ovat Kontio Living -mallistoa. www.kontio.fi

Kutsu toimituksille:

Toivotamme median edustajat lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan Kontio Glass Houseen asuntomessujen lehdistöpäivänä, torstaina 7.7.2016. Sijaintimme messualueella on Ua19, Lutterikujan ja rantaan johtavan kujan risteyksessä.

Glass Housea ovat esittelemässä Kontiolta myyntijohtaja Petri Lamminheimo, Design Manager Petri Hiltula ja mallistopäällikkö Olavi Kujanen, jonka idean pohjalta lähdimme alun perin uutta myyntimenestystämme suunnittelemaan. Tapaamisiin Seinäjoella! 

Lisätietoja: Petri Lamminheimo, myyntijohtaja, p. 040 631 2876, Petri Hiltula, Design Manager, p. 050 572 6031, etunimi.sukunimi@kontio.fi 

Kuvapyynnöt: Petri Hiltula tai tiedottaja Pirjo Kuisma, pirjo.kuisma@figuuri.fi, p. 040 554 3587

Liitetiedostot

Kontiotuote Oy on maailman suurin hirsirakennusten valmistaja. Pohjoissuomalaiseen PRT-Forest -konserniin kuuluva Kontiotuote Oy työllistää 224 työntekijää. Yrityksen liikevaihto vuonna 2015 oli 47 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli noin 12 prosenttia. Kontio-hirsitaloja toimitetaan yhtiön Pudasjärvellä sijaitsevalta tehtaalta vuosittain 20 maahan. Tärkeimmät vientimaat ovat Venäjä, Ranska ja Japani. www.kontio.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs