Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Kivitaloinfo uudistui

RTT ry:n Muuratut rakenteet -ryhmä

Kivitaloinfo uudistui

Tiedote.
Julkaistu: 15.10.2012 klo 13:00
Julkaisija: RTT ry:n Muuratut rakenteet -ryhmä

Uusi kivitaloinfo.fi -sivusto palvelee entistä monipuolisemmin rakennusalan ammattilaisia: suunnittelijoita, rakentajia ja rakentamisesta päättäviä. Sisällöstä 80 % on suunnattu ensisijaisesti ammattilaisille ja 20 % kuluttajille.

Rakennustuoteteollisuus RTT ry:n Muurattujen rakenteiden ryhmän ylläpitämä verkkopalvelu kokoaa tasapuolisesti tietoa kivipohjaisista rakennusmateriaaleista, ohjeita kivitalojen suunnittelemiseen, uusinta tietoa lainsäädännön tuomista muutoksista sekä toteutuskelpoisia malleja kivestä rakennettuun ympäristöön. Sivustolla esitellään ratkaisuja kivirakennuksen runkoon, julkisivuun ja sisätiloihin sekä ideoita rakennettuun ympäristöön.

 

Kivirakentamisen ja alan vuorovaikutuksen edistämiseksi sekä sidosryhmäkeskustelun herättämiseksi on samassa yhteydessä avattu kaksi uutta digitaalista kanavaa: kivitaloblogi.fi ja Kivitaloinfo-Twitter-profiili.

 

– Kestävät ja turvalliset rakennukset syntyvät hyvin suunnitellen, laadukkaista materiaaleista, ammattitaidolla ja oikealla asenteella rakentaen, sanoo RTT ry:n tuoteryhmäpäällikkö Tiina Suonio. – Ydinviestejämme ovat kivestä muuraamisen kotimaisuus, kestävyys, turvallisuus ja pitkäikäisyys. Esittelemme niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin rakennuskohteita ratkaisuja, konsepteja ja uutuuksia korostaen. Blogin ja sosiaalisen median kautta haluamme puhutella asiantuntijoita, poliittisia päättäjiä ja median edustajia, jotka seuraavat näitä viestimiä yhä enemmän.

Lisäksi RTT:n Kivestä muuramalla -sidosryhmälehti on uudistunut. Lehti ilmestyy vuonna 2013 kaksi kertaa. Uusin numero 2012 on luettavissa selailtavassa PDF-muodossa kivitaloinfo.fi -sivustolla.

Rakennustuoteteollisuus RTT ry on Suomessa rakennustuotteita valmistavien yritysten edunvalvontajärjestö, jonka tehtävä on edistää teollisuuden kilpailukykyä ja kannattavuutta vahvistamalla alan toimintaedellytyksiä ja myönteistä julkisuuskuvaa. RTT on yksi Rakennusteollisuus RT ry:n toimialoista.

Rakennustuoteteollisuus RTT:n Muurattujen rakenteiden ryhmään kuuluvat poltettuja tiiliä, kalkkihiekkatiiliä, kevytsoraa ja kevytsoraharkkoja, kevytbetonia, betoniharkkoja, kuivabetonituotteita sekä laasti- ja rappaustuotteita Suomessa valmistavat yritykset.

Rakennusteollisuus RT ry on koko rakennusteollisuuden liittoyhteisö, joka muodostuu Rakennusteollisuus RT ry:stä keskusliittona ja siihen kuuluvista viidestä toimialasta. Toimialojen yhteensä yli 2000 jäsenyrityksen palveluksessa on lähes 55 000 henkilöä. Jäsenyritysten yhteenlaskettu liikevaihto on noin 10 miljardia euroa. Toimialojamme ovat talonrakennus, tuoteteollisuus-, infra-, pinta ja tekninen urakointi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs