Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Kiinteistötransaktiomarkkinat – Myyjien neuvonantajien markkinaosuuskatsaus Q1 2016

Datscha

Kiinteistötransaktiomarkkinat – Myyjien neuvonantajien markkinaosuuskatsaus Q1 2016

Tiedote.
Julkaistu: 28.04.2016 klo 12:13
Julkaisija: Datscha

 

Datschan transaktiovolyymiseurannan mukaan Advium Corporate Finance on aktiivisin myyjien neuvonantaja kaupallisten kiinteistöiden transaktiomarkkinoilla.

Vuonna 2015 Advium oli volyymistä laskettuna mukana myyjän neuvonantajana 37,7 %:ssa kiinteistökaupoista, ja myös lukumäärällisesti Advium oli aktiivisin 12 transaktiolla. Markkinoiden tuoreehko tulokas mrec Oy nousi listalle toiseksi 12,6%:lla JLL:n seuratessa tuntumassa 12,2:%lla seuraavien sijojen mennessä CBRE:lle, Leimdörferille ja Newsecille. Kymmenellä kaupalla ja 8,6%:n volyymiosuudella Newsec sijoittui kuitenkin toiseksi kauppojen lukumäärissä laskettuna, joten jääkin nähtäväksi miten Newsecin ja Tuloskiinteistöt Oy:n - jonka osuus kuudella kaupalla oli 2,9% volyymista - yhdistyminen vuodenvaihteessa tulee näkymään markkinoilla ja tilastossa.

Advium on jatkanut vahvaa näyttöään myös vuoden 2016 ensimmäisellä neljänneksellä, jona aikana se on ollut mukana volyymistä laskettuna 35,4%:ssa kaupoista. Transaktiomarkkinat jakautuvat neuvonantajittain toistaiseksi kuitenkin viime vuotta selvästi tasaisemmin Leimdörferin pitäessä toista sijaa 24,5%:lla ja JLL kolmatta 21,1%:lla. Kauppojen lukumäärässä vuoden ensimmäiseltä kvartaalilta Advium jakaa ykköstilan Catellan kanssa 5 transaktiollaan.

”Yksi menestystekijöistämme on se, että pystymme lunastamaan lupauksemme. Esimerkiksi jokainen viime vuonna aloitettu myyntiprojekti vietiin onnistuneesti maaliin saakka. Olemme asiakkaamme tukena projektin valmisteluvaiheesta aina kauppakirjaneuvotteluiden loppuun asti”, sanoo Antti Louko Adviumilta.

Datschan myyjän neuvonantajatilasto sisältää kaikki yli 1,5 miljoonan euron suorat ja yhtiömuotoiset kiinteistökaupat Suomessa ja perustuu kauppoihin, joissa mukana ollut myyjän neuvonantaja on Datschan tiedossa.

 

Lisätietoja:

Markus Malamo, maajohtaja +358 44 989 2887

Matti Uusivirta, asiakkuuspäällikkö +358 40 865 1413

 

Liitetiedostot

 

Datscha on Pohjoismaiden johtava selainpohjainen kaupallisen kiinteistöliiketoiminnan analysointityökalu. Palvelu sisältää kiinteistö- ja omistajatiedot Suomen yli 275 000:sta kaupallisista kiinteistöistä, tiedot vuokralaisista, markkinavuokrista, käyttöasteista ja tuottovaatimuksista, tiedot suorista ja yhtiömuotoisista kiinteistökaupoista, salkunhallintatyökalun sekä analysointityökalun kiinteistöiden kassavirran- ja arvonmäärityksiin.

Datschalla on yli 600 yritysasiakasta ja yritys kuuluu Stronghold -konserniin. Lisätietoja www.datscha.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs