Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Kauppakeskus Valkea kutsuu oululaiset yleisöharjannostajaisiin 23.5.

Kauppakeskus Valkea

Kauppakeskus Valkea kutsuu oululaiset yleisöharjannostajaisiin 23.5.

Tiedote.
Julkaistu: 20.05.2015 klo 15:33
Julkaisija: Kauppakeskus Valkea

Oulun keskustaan keväällä 2016 avattava Kauppakeskus Valkea viettää viikonloppuna harjannostajaisia. Perjantaina juhlivat rakennusväki ja lauantaina järjestetään avoimet yleisöharjannostajaiset. Tarjolla on harjannostajaistyyliin hernerokkaa ja ohjelmaa kaikenikäisille. Yleisö voi liittyä paikan päällä Valkean etujoukkoon.

Kauppakeskus Valkean rakennuttaminen ja tilojen vuokraaminen etenevät aikataulussa. Valkea on tarkoitus avata keväällä 2016. Vuosi sitten muurattiin peruskivi ja nyt vietetään harjannostajaisia. Perjantaina juhlivat perinteisin menoin rakennusväki ja yhteistyökumppanit.

Avoin kutsu lauantain yleisöharjannostajaisiin klo 15.30-17.30 

Harjannostajaiset jatkuvat poikkeuksellisesti lauantaina. Tarjolla on harjannostajaistyyliin hernerokkaa ja mehua 1000:lle ensimmäiselle.

Harjannostajaiset sisältävät ohjelmaa kaikenikäisille. Yleisö pääsee tutustumaan kauppakeskukseen sisätiloissa sekä videoesityksen, havainnekuvien ja pohjapiirrosten avulla. Lapsia viihdyttävät Taikuri Kari taikatempuin ja ilmapallokoirin sekä Onni Orava ilmapalloineen. Paikalla on tuore jääkiekon Suomen mestari Julius Junttila ja ’poika’ eli Kanada-malja. Harjannostajaistilaisuuden päättää nuorison suosikki Justimus. Tilaisuuden juontaa Juha Säkkinen.

Sisäänkäynti lauantain harjannostajaisiin on Kauppurienkadun puolelta.

Valkea kutsuu myös etujoukkoon – kuulemaan uutiset ennen muita

Harjannostajaisissa käynnistetään Valkean etujoukko. Etujoukkoon maksutta liittyjät kuulevat Valkean uutisia ennen muita ja tulevat aikanaan saamaan myös valikoituja etuja Valkeaan. 

Lisätietoja: Kauppakeskus Valkea, kauppakeskusjohtaja Anu Junnikkala-Alho, p. 040 709 2960, anu.junnikkala-alho@sok.fi 

Valkea verkossa:
kauppakeskusvalkea.fi
facebook.com/kauppakeskusvalkea
instagram.com/kauppakeskusvalkea
pinterest.com/oulunvalkea
twitter.com/oulunvalkea

#valkeaoulu
#etujoukko

Valkea on Oulun ydinkeskustan kahteen kortteliin ja viiteen kerrokseen sijoittuva noin 20 000 neliön kauppakeskuskokonaisuus, jossa palvelee noin 50 eri toimijaa ja 400 työntekijää saman katon alla. Valkean rakentaminen etenee aikataulussa, avajaisia vietetään keväällä 2016. Valkea tuo Ouluun uusia toimijoita ja kesäkadun myötä uuden tapahtumakeskittymän.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs