Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Kansainvälisen kuvakilpailun voitto Tampereelle – kaivurilla kaiverrettu sydän hellytti tuomariston

Cramo

Kansainvälisen kuvakilpailun voitto Tampereelle – kaivurilla kaiverrettu sydän hellytti tuomariston

Tiedote.
Julkaistu: 06.02.2015 klo 12:00
Julkaisija: Cramo

Kaivurilla taituroitu sydän hellytti tuomariston Cramon kuvahaasteessa

Suomalaisen Viivi Karivierin lähettämä kuva nappasi ensimmäisen palkinnon Cramon järjestämässä kansainvälisessä Great day at work -valokuvaushaasteessa. Viivin mies Timo Klap lähetti kuvan aikoinaan Viiville kännykkään päivän piristykseksi, ja siinä komeilee rakkauden osoituksena suuri kaivurilla tehty sydän. 

Tuomaristo kuvaa Cramon joulukuussa käynnistyneen  kansainvälisen Mainio päivä työmaalla -kuvakilpailun satoa korkeatasoiseksi. Tiukassa kisassa voiton vei tamperelainen Viivi Karavieri ja hänen miehensä Timo Klap Sisualfaltti Oy:stä. Heidät palkitaan Hiltin 1 800 euron arvoisella akkukonepaketilla.

-Viivin lähettämä kuva tempasi tuomariston huomion heti ilmestyessään Facebookiin ja moisen sydämen teko kaivurin kauhalla vaatii jo taituruutta. Hyvän kuvan lisäksi meitä miellytti myös kuvan perustelut, jossa kerrottiin kuvan viestivän Viivin miehen rakkaudesta työtä ja kotijoukkoja kohtaan. Kuva teki Viivin päivästä mainion, ja juuri siitähän hyvistä työpäivistä on kyse: muiden huomioon ottamisesta ja ilahduttamisesta, tuomariston puheenjohtaja Lasse Huuhka kertoo. 

Huuhkan mukaan kuvakilpailuun saatiin mukaan niin hienoja tilanne-, maisema- kuin henkilökuviakin. Monissa kilpailukuvissa oli myös ripaus huumoria mukana.

-Kilpailukuvien perusteella mainioon työpäivään kuuluvat ainakin haasteet, huumori, hyvä ruoka ja luovuus. Teemat toistuvat maasta toiseen, Huuhka sanoo. 

Tuomaristo päätti pääpalkinnon lisäksi jakaa myös yhden erikoismaininnan ja kuusi yllätyspalkintoa seuraaville osallistujille:

Erikoismaininta:

-Kingunbeatable666: kuvassa Hiltin porakone on jumissa pylväässä pakkasessa. Tuomariston perustelut: Kuvasta tulee välittömästi sellainen fiilis, että juuri tällaiset tilanteet saavat meidät arvostamaan entistäkin enemmän niitä mainioita päiviä työmaalla.

Yllätyspalkinnot: 

-Jansten 1504: Lounaalla tyttären kanssa. Tuomariston perustelut: Laadukas mustavalkoinen kuva, joka tarjoaa katsojalleen oivallettavaa ja saa myös hymyn huulille.

-Toni Tuhkanen: voimakas ja vangitseva maisemakuva sääsuojatulta työmaalta. Vaikka maisemassa onkin tummia pilviä, hommat tuntuvat tällä miehellä olevan hallussa.

-Manu Liimatta: Selfie tornissa: tässä kuvassa on asennetta ja tekemisen meininkiä.

-Geizmeris: Relaxing, when working with Cramo: yllättävä ja hauska kuva, jonka eteen on nähty vaivaa. Vaikka työsuojelunäkökulmasta kuva onkin jokseenkin arveluttava, mainiota työpäivää tästä löytyy roppakaupalla.

-Akos68: short break in the barrack: Arska on selvästikin päättänyt tehdä päivästään mainion ja pieni tauko tekee aina hyvää. Hauska kuva, josta näkyy lepotauosta huolimatta intohimo työhön, sillä me cramolaiset tiedämme, että noin makaa vain kaikkensa antanut.

-Gintaras Martinkus: It´s all about Creativity! Kuvassa yhdistyvät hienolla tavalla tee se itse -henki ja luovuus. Näin mies kokkaa!

Lisätietoja:

Cramo Finland Oy

Lasse Huuhka

p. 040 7442 022

s-posti: lasse.huuhka@cramo.cpm

Liitetiedostot

Cramo Oyj on palveluyritys, joka tarjoaa kone- ja laitevuokrauspalveluja sekä vuokraa siirtokelpoisia tiloja. Kone- ja laitevuokraus koostuu rakennuskoneiden ja -laitteiden vuokrauksesta ja vuokraukseen liittyvistä palveluista. Cramo on alansa johtavia palveluntarjoajia Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 15 maassa 360 toimipisteessä ja henkilöstöä noin 2 500. Vuoden 2013 liikevaihto oli 660 miljoonaa euroa. Cramon osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. www.cramo.com

Cramo Finland on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo. Koneiden ja laitteiden lisäksi vuokraamme siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoamme muita rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kotimaassa Suomessa toimimme valtakunnallisesti yli 400 työntekijän voimin noin 60 toimipisteestä käsin. Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä ja tahoja rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta. Lisäksi palvelemme kuluttajia. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. www.cramo.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs