Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Kalliotilojen suunnittelun huippuammattilainen, toimitusjohtaja Reijo Riekkola on vuoden 2010 rakennusalan diplomi-insinööri

Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL

Kalliotilojen suunnittelun huippuammattilainen, toimitusjohtaja Reijo Riekkola on vuoden 2010 rakennusalan diplomi-insinööri

Julkaistu: 23.04.2010 klo 19:00
Julkaisija: Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL

Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL on valinnut vuoden 2010 rakennusalan diplomi-insinööriksi Saanio & Riekkola Oy:n toimitusjohtaja Reijo Riekkolan. Tämänvuotisessa valinnassaan RILin hallitus painotti vastuuta kestävästä elinympäristöstä yhdessä laadukkaan insinööriosaamisen, suunnittelun merkityksen edistämisen ja henkilön esimerkillisyyden kanssa.

Reijo Riekkola on johtanut menestyksellisesti yli kolmekymmentä vuotta kalliotilojen suunnitteluun erikoistunutta insinööritoimistoa. Hänen ihmisläheinen, kannustava, valmentava ja pehmeitä arvoja korostava johtamistyylinsä on henkilöstön suuresti arvostama, minkä johdosta Saanio & Riekkola on yrityksenä saavuttanut menestystä esimerkiksi Suomen Parhaat Työpaikat –kilpailussa.

Ammattikunnan arvostuksen Riekkola on ansainnut lukemattomissa haastavissa suunnittelutehtävissä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Hän on ollut mukana kaikissa Suomen merkittävimmissä maanalaisen rakentamisen kohteissa. Tietojaan ja taitojaan Riekkola on jakanut luennoimalla alan oppilaitoksissa.

Saanio & Riekkola Oy on koko Riekkola työuran ajan ollut muiden kalliorakentamisen alueiden ohella keskeinen toimija ydinjätteiden maanalaisten loppusijoitustilojen kehityksessä ollen omalta osaltaan tuomassa Suomea tässä maailman kärkeen.


***
Lisätietoja:
Helena Soimakallio, toimitusjohtaja, RIL
p. 040 550 7706, helena.soimakallio@ril.fi

Ritva Solasaari, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, RIL
p. 040 824 0617, ritva.solasaari@ril.fi

Vuoden rakennusalan diplomi-insinööri
Vuoden rakennusalan diplomi-insinöörin valitsemisen kriteereinä ovat laadukas insinööriosaaminen, suunnittelun merkityksen edistäminen, henkilön esimerkillisyys, helppo samaistuttavuus sekä ammattikunnan arvostuksen edistäminen. Valinnan tekee RILin hallitus.

Aikaisemmin tunnustuksen ovat aiemmin saaneet Esko Järvenpää (1997), Antti Peltoniemi (1998), Erkki KM Leppävuori (1999), Risto Laukkanen (2000), Rita Piirainen (2001), Matti A. Mantere (2002), Toivo Vainiotalo (2003), Tapani Mäkikyrö (2004), Lasse Alanne (2005), Ralf Lindberg (2006), Tage Eriksson (2007) , Olavi Louko (2008) ja Timo Kohtamäki (2009).

Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL
Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL on valtakunnallinen asiantuntijaorganisaatio, jonka tarkoituksena on edistää hyvää suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitokulttuuria ja rakennusalan ammattitaidon kehittymistä Suomessa. Vuonna 1934 perustetun järjestön jäsenistö koostuu noin 6 000:sta rakennus-, yhdyskunta-, ympäristö- ja kiinteistöalan diplomi-insinööristä ja teekkarista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs