Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Jyllin Kodit luo 30 uutta työpaikkaa vanhustyöalalle aikoville, alan opiskelijoille ja alan ammattilaisille

Jyllin Kodit

Jyllin Kodit luo 30 uutta työpaikkaa vanhustyöalalle aikoville, alan opiskelijoille ja alan ammattilaisille

Tiedote.
Julkaistu: 21.05.2013 klo 09:55
Julkaisija: Jyllin Kodit

Ikaalisissa sijaitseva seniorien asumis- ja palvelukeskus Jyllin Kodit luo ensi vuoden toukokuuhun 2014 mennessä 30 uutta työpaikkaa, joista kolmannes suunnataan vanhustyöalalle aikoville, loput alalta valmistuville opiskelijoille ja alalla jo toimiville ammattilaisille.

Jyllin Kodin alalle aikovien valtakunnallinen rekrytointi on käynnistynyt toukokuun alussa kestäen elokuun 23. päivään asti. ”Alalle aikoville lupaamme hyvän lähihoitajan ammattitutkinnon, varman ja arvostetun työpaikan Jyllin Kodilla sekä elämänpolun Ikaalisten seudun viihtyisissä järvimaisemissa”, kertoo Jyllin Kodin toimitusjohtaja Heikki Lehtonen. ”Hakijoiden sydämen tulee sykkiä vanhustyölle sekä heillä tulee olla halu työskennellä Jyllin Kodilla sekä halua ja valmiutta asua ja elää Ikaalisten seudulla” Lehtonen jatkaa.

Alalle aikovien JJS-Trainee -ohjelma koostuu arviointijaksosta, valmentavasta jaksosta ja oppisopimusjaksosta. Oppisopimusjaksolle valitaan 10 soveltuvinta hakijaa, jotka saavat valmistuttuaan lähihoitajan ammattitutkinnon ja varman työpaikan Jyllin Kodilla. JJS-Trainee -ohjelmaan ilmoittautuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta vanhustyöstä. Ohjelma on suunnattu Työ- ja elinkeinotoimiston työttömille tai työttömyysuhan alaisille. Hakija voi olla myös koulunsa päättänyt tai alanvaihtaja. Ammattitutkinnosta ja Jyllin Kodin lupaamasta varmasta työpaikasta kiinnostuneet alalle aikovat voivat jättää yhteystietonsa osoitteessa www.jjstrainee.fi/rekry/aikovat 23.8. mennessä.

Tällä hetkellä Jyllin Kodit on yksi Ikaalisten suurimmista työnantajista työllistäen 75 työntekijää. Uudisrakennus valmistuu vuoden päästä toukokuussa sisältäen kolme elinikäisen ja ympärivuorokautisen tehostetun palveluasumisen YhteisöKotia 45 asukkaalle. Näiden lisäksi uudisrakennukseen sijoittuu Jyllin Areena, jossa sijaitsevat modernit kuntosali- ja monitoimitilat sekä hoito- ja testaustilat.

Uusien työntekijöiden rekrytointi ja koulutus toteutetaan yhteistyössä Säätiön oman tutkimus-, koulutus- ja kehittämisyksikön JJS-Traineen sekä Ely-keskuksen, Länsi-Pirkanmaan Koulutuskuntayhtymän ja Tampereen Ammattiopiston (Tredu) kanssa.


Lisätietoa alalle aikovien rekrytoinnista
tiedottaja Outi Kangaslampi
puh. (03) 4590 4631
outi.kangaslampi@jyllinkodit.fi
www.jjstrainee.fi/rekry/aikovat

 

 

Liitetiedostot

Jyllin Kodit on Ikaalisten keskustassa sijaitseva seniorien asumis- ja palvelukeskus, joka on toiminut vuodesta 1965 vanhuuden hyväksi. Jyllin Kodit tarjoaa asumisen, hoidon, tutkimuksen, kuntoutuksen, ravitsemuksen ja vapaa-ajan palveluita.

www.jyllinkodit.fi
www.facebook.com/jyllinkodit

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs