Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Jämerä valitsi Hitas-alueen urakoitsijaksi Rakennus K. Karhun, rakennustyöt Viikin Jämerä-kylässä alkavat marraskuun lopussa

Spokesman Oy

Jämerä valitsi Hitas-alueen urakoitsijaksi Rakennus K. Karhun, rakennustyöt Viikin Jämerä-kylässä alkavat marraskuun lopussa

Julkaistu: 22.11.2010 klo 11:22
Julkaisija: Spokesman Oy

Jämerä-kivitalot Oy valitsi Rakennus K. Karhu Oy:n rakentamaan Viikin Hitas-tonttien kahden ensimmäisen vaiheen talot. Työt tässä Helsingin Jämerä-kylässä, sen ensimmäisessä korttelissa Von Daehnin kadulla, käynnistyvät jo marraskuun lopulla.

Jämerä-kivitalot Oy valitsi Rakennus K. Karhu Oy:n rakentamaan Viikin Hitas-tonttien kahden ensimmäisen vaiheen talot. Työt tässä Helsingin Jämerä-kylässä, sen ensimmäisessä korttelissa Von Daehnin kadulla, käynnistyvät jo marraskuun lopulla.

”Rakennus K. Karhu on luotettava, sopivan kokoinen toimija ja meillä on yhteiset intressit tehdä korkeatasoisia taloja”, Jämerä-kivitalojen kehitysjohtaja Akram Maher perustelee valintaa.

”Meille sopimus merkitsee paljon, sillä sen myötä laajennamme toimintaamme pääkaupunkiseudulle”, toimitusjohtaja Keijo Karhu Rakennus K. Karhusta toteaa.

Yritys on toiminut tähän mennessä pääasiassa Pohjanmaalla ja Pirkanmaalla. Pääkonttori on Seinäjoella, Vaasassa, Tampereella ja Helsingissä sijaitsevat myös konttorit. Työntekijöitä on 130 ja liikevaihtoa tälle vuodelle kertyy noin 32 miljoonaa euroa.

Kivitaloja kustannustehokkaasti Helsingin hitas-tonteille


”Viikissä yhdistyvät huippuarkkitehtuuri, rakentamisen tiiveys, energiatehokkuus sekä kustannustehokkuus kuluttajalle. Laadukkaan kivitalon hankkimisen ei aina tarvitse olla hankalaa ja kallista”, Jämerä-kivitalot Oy:n toimitusjohtaja Juha Halttunen toteaa Jämerä-kylän toteuttamisesta.

Viikin Latokartanon 11 Hitas-tontille rakennetaan erillis-, pari- ja rivitaloja, kaikkiaan 40 omistusasuntoja. Talot toteutetaan korkeatasoisina, hyvällä äänieristyksellä varustettuina matalaenergiataloina. Alue rakennetaan kortteleittain. Ensimmäiseen kortteliin tulee kuusi asuntoa, seuraavaan kortteliin 13 asuntoa. Täysin valmiina omakotialue on viimeistään vuoden 2013 kesällä.

Talot rakennetaan as.oy-muotoisiksi. Asunnot ovat 93-124-neliöisiä, 2-kerroksisia ja niillä on oma piha-alue. Hintahaarukka ensimmäisille kodeille on 280000-390000 euroa.

Jämerä on kestosuosikki

Jämerä on yksi vanhimmista kivitalovalmistajista Suomessa, sen historia juontuu jo 1930-luvulle. Kaikista Suomessa rakennetuista kivirakenteisista omakotitaloista puolet on Jämerä-taloja. Talojen runkomateriaalina on Suomessa kehitetty kevytbetoni, joka on luonnonmukaista, kestävää ja energiatehokasta.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Juha Halttunen, Jämerä-kivitalot Oy, puh. 040 3525062
Kehitysjohtaja Akram Maher, Jämerä-kivitalot Oy, puh. 020 7524297
Toimitusjohtaja Keijo Karhu, Rakennus K. Karhu Oy, puh. 050 3044660

www.jamera.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs