Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » INNOVAATIOPALKINTO INNOHOMEN JA VIVAGON eWELL-TURVAKONSEPTILLE

Innohome Oy

INNOVAATIOPALKINTO INNOHOMEN JA VIVAGON eWELL-TURVAKONSEPTILLE

Tiedote.
Julkaistu: 20.11.2015 klo 09:47
Julkaisija: Innohome Oy

 

Innohome Oy, maailman johtava liesiturvalaitteiden valmistaja, on palkittu yhdessä Vivago Oy:n kanssa OHTO-innovaatiopalkinnolla Finnish Security Awards 2015 -kilpailussa. Palkinto myönnettiin yritysten yhteiselle eWell-turvakonseptille.

eWell on maailman ensimmäinen ikäihmisille suunnattu turvakonsepti, joka perustuu ihmisen fysiologisesta tilasta saataviin signaaleihin ja kodinkoneiden käytön seurantaan. Palveluun kuuluva, ranteeseen kiinnitettävä älykäs laite oppii tunnistamaan ikäihmisen normaalin elämänrytmin ja tunnistaa esimerkiksi sairauskohtaukset kuten tajuttomuuden. 

Jos laite lähettää varoittavia signaaleja ikäihmisen tilasta (esimerkiksi nukahtaminen liian pitkäksi aikaa tai poistuminen huoneesta), eWell-konseptiin kuuluvat muut turvalaitteet kytkevät automaattisesti lieden pois päältä ja tekevät myös hälytykset kolmansille osapuolille automaattisesti. 

Innohomen ja Vivagon yhteistyön tarkoituksena on lisätä kodin turvallisuutta ja siten pidentää ikäihmisten selviytymistä kotona. Molempien yritysten erityisosaamista ovat automaattiset hälytykset, jotka perustuvat poikkeavaisuuksien havaitsemiseen ihmisen toiminnassa. eWell, nyt palkittu yhteistyökonsepti, tarjoaa kustannustehokkaan ja helposti asennettavissa olevan vaihtoehdon markkinoilla oleville älykotijärjestelmille.

Sekä Innohome että Vivago ovat saaneet tuotteillaan runsaasti kansainvälistä mainetta ja voittaneet lukuisia kansainvälisiä palkintoja, kuten esimerkiksi CES 2016 Innovation Awards Honoree -palkinto (Innohome) ja Ernst & Young Best Telecare Concept 2010 (Vivago). Molemmat yritykset ovat myös voittaneet Tasavallan presidentin Innosuomi-palkinnon.

Finnish Security Awards on suomalaisen Turvallisuus & Riskienhallinta –lehden järjestämä kilpailu, jonka avulla halutaan nostaa esiin esimerkillistä turvallisuustoimintaa ja niitä turvallisuusinnovaatioita, joita Suomen monipuolisella turvallisuusalalla on. Kilpailun palkinnot jaetaan kerran vuodessa.

eWell-konsepti, muut palkitut sekä palkintokategoriat yksityiskohtaisine tietoineen löytyvät verkosta osoitteesta www.finnishsecurityawards.fi.

Lisätietoja Innohomesta www.innohome.com.

Innohome on vuonna 2005 perustettu suomalainen yritys, joka kehittää, valmistaa, markkinoi ja myy älykkäitä kodin turvalaitteita. Innohome on alansa Pohjoismaiden markkinajohtaja ja noin 90 prosenttia tuotannosta menee vientiin. Innohome tekee tiivistä yhteistyötä useiden maiden paloviranomaisten ja muiden turvallisuusalan toimijoiden kanssa. Innohome tekee yhteistyötä myös EU:n liesiturvatyöryhmässä. Innohome toimii Espoossa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs