Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » INNOKAMPUS-hankkeen loppuseminaari perjantaina 21.11. - Tervetuloa kuulemaan innostavia tulevaisuuden ajatuksia

Turun ammattikorkeakoulu

INNOKAMPUS-hankkeen loppuseminaari perjantaina 21.11. - Tervetuloa kuulemaan innostavia tulevaisuuden ajatuksia

Tiedote.
Julkaistu: 19.11.2014 klo 15:56
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Miten ajanmukainen ja tiloiltaan joustava monialainen tutkimusympäristö toteutetaan? Millainen on itseään monitoroiva oppimisympäristö? Innokampus-hankkeen tavoitteena on, että edistyksellisiä ammattikorkeakoulupedagogiikkaa tukevia konsepteja voidaan soveltaa ja tehdä näkyväksi uusien toimitilojen teknisissä ratkaisuissa.

INNOKAMPUS - innovatiivisten ratkaisujen hankintamenettelyt Kupittaan kampuksella
-hankkeen tavoitteena on hakea käyttäjälähtöisiä ja uudenlaisia toimintakonsepteja suuriin julkisiin rakennushankkeisiin, erityisesti oppimis- ja tutkimusympäristöjen suunnitteluun. Loppuseminaarissa esitellään hankkeen tuloksia käytännönläheisesti.                                                

Seminaarin puhujina ovat Turun AMK:n johdon ja asiantuntijoiden lisäksi toimitusjohtaja, konsultti Ari Tuutti Devecon Oy:stä sekä toimitusjohtaja Mikko Lehtinen Turun Teknologiakiinteistöt Oy:stä.

 

TERVETULOA KUULEMAAN INNOSTAVIA TULEVAISUUDEN AJATUKSIA

perjantaina 21.11. klo 8.30–11.30

ICT-Cityyn, Joukahaisenkatu 3.

 

– INNOKAMPUS-hanke on hyödyksi kaikille niille, joilla on isompia uudisrakennusten hankintaprosesseja menossa. Tässä on jalostunut ideoita uusien pedagogisten tilaratkaisujen suhteen, samalla kun olemme hakeneet toimivaa konseptia uudisrakennukselle. Hanke on poikinut innovatiivisia ratkaisuja erityisesti toimitilojen tekniseen toteutukseen, kertoo projektipäällikkö Markus Forstén.

 

Seminaarin ohjelma liitteenä. Seminaarin alustajat ovat median käytettävissä puheenvuorojensa jälkeen.

 

Lisätiedot:

Projektipäällikkö Markus Forstén, Turun AMK,

p.044 9072072 

Liitetiedostot

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9300 opiskelijan ja 750 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs