Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » INFOTILAISUUS SIIRTYY: KUTSU 15.2.2013 UUSI TAPA SIIRTYÄ MAALÄMMÖN KÄYTTÄJÄKSI

EMC Talotekniikka

INFOTILAISUUS SIIRTYY: KUTSU 15.2.2013 UUSI TAPA SIIRTYÄ MAALÄMMÖN KÄYTTÄJÄKSI

Kutsu.
Julkaistu: 25.01.2013 klo 09:30
Julkaisija: EMC Talotekniikka

 
     http://www.viessmann.fi/fi/configuration.Info.Single.Logoimage.Image.gifhttp://www.geowatti.com/themes/geowatti/images/geowatti_logo.pnghttp://www.emctalotekniikka.fi/emc/gfx/contact_logo-emc.jpg

 

Tilaisuus siirretään myöhempään ajankohtaan. Näin mukaan saadaan mielenkiintoisia käytännön esimerkkejä yhteistyön tuloksista.
Uusi aika täsmentyy lähiviikkoina.

Lämpimästi tervetuloa infotilaisuuteen, jossa esitellään kokonaan uusi tapa siirtyä ekologiseen maalämpöön ja käyttää sitä. Vaivattomaksi aloituksen sekä maalämmön taloudellisen, huolettoman ja turvallisen käytön tekee se, että palvelun tarjoajana on kolmen kovan ammattilaisen tiivis kolmikantainen yhteistyö.

Viessmann Oy:n, Geowatti Oy:n ja EMC Talotekniikka Oy:n yhteistyö maalämpöjärjestelmien suunnittelussa, tuotannossa ja ylläpidossa on kokoluokassaan ainutlaatuista. Se mahdollistaa pienimmästä suurimmalle asiakkaalle yhden luukun -periaatteen toteutumisen kaikkialla Suomessa. Kokonaisuuteen kuuluu myös maalämmön myynti pitkäaikaisilla sopimuksilla. Yhteistyön selkeänä tavoitteena on nousta Suomen markkinaykköseksi vuoteen 2015 mennessä.

Infotilaisuus järjestetään perjantaina 15. helmikuuta 2013 alkaen kello 10 EMC Talotekniikan tiloissa osoitteessa Hankasuontie 9. Mukana ovat kaikkien kolmen yrityksen edustajat sekä havaintoaineistoa maalämmön toimintaperiaatteista ja toteutusmahdollisuuksista.

Ohjelma tarkentuu lähipäivinä. Tilaisuus päättyy kello 12 tarjottavaan lounaaseen.

Merkitse jo päivä kalenteriisi ja ilmoittaudu Uma Pihlajalle, Markkinointiviestintä Huuto Oy, puh. 040 728 9900, uma.pihlaja@markkinointiviestintahuuto.fi

Lämpöisesti tervetuloa

Antti Rovamaa, EMC Talotekniikka Oy
Pekka Laaksonen, GeoWatti Oy
Tony Lemström, Viessmann Oy

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs