Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Helsingissä VERSOOo ensimmäistä kertaa

Helsingissä VERSOOo ensimmäistä kertaa

Tiedote.
Julkaistu: 30.03.2016 klo 12:13
Julkaisija: Puutarhaliitto ry

Puutarha, kasvit ja viljely kiinnostavat myös kaupunkilaisia. Asfalttipihoilla versoo
uudenlainen yhteisöllinen puutarhakulttuuri city-viljelyksineen, kaupunkimehiläisineen,
parveke- ja kattopuutarhoineen sekä vihreän voimasta innostuneine asukkaineen.

Helsingin Teurastamolla järjestetään lauantaina 14.5.2016 klo 10–16 ensimmäistä kertaa Kotipuutarhan VERSOOo kevätmarkkinat. Markkinoille odotetaan tuhansia innostuneita kaupunkipuutarhureita, jotka pääsevät tutustumaan tapahtuman kautta kevään mielenkiintoiseen puutarhamaailmaan. Teurastamolla on mahdollisuus istuttaa oma lehtikaali tai kehittää hyvää kasvattava siemenpommi. Paikan päällä on useita yhdistyksiä ja kaupallisia toimijoita antamassa neuvoja ja esittelemässä palveluitaan ja tuotteitaan kotipuutarhureille. Samalla voi hankkia taimia ja viljelytarvikkeita parvekkeille tai kaupunkiviljelyksille.

Mielenkiintoista nähtävää riittää kaupunkikanoista orkideoihin ja erilaisiin hyötykasveihin. Teurastamon ruokayrittäjät pitävät huolta siitä, että tapahtuma on lisäksi kaupungin maistuvin.

Kotipuutarha-lehti ja Puutarhaliitto järjestävät tapahtuman yhteistyössä Teurastamon yrittäjien ja Helsingin Tukkutorin kanssa. Tapahtuma on osa Valtakunnallisen Vihervuoden 2016 toimintaa ja siitä on tarkoitus tehdä vuosittain toistuva kaupunkipuutarhureiden oma kesäkauden avaus.

Teurastamo sijaitsee Työpajankatu 2:ssa Sörnäisten alueella vanhan Tukkutorin kupeessa. Helpoiten paikalle pääsee Kalasataman metroasemalta kävellen. Alueella ja sen lähikatujen varsilla on myös pysäköintipaikkoja autoilijoille.


Lisätietoja:

Timo Taulavuori
Puutarhaliitto
p. 040 745 3005
timo.taulavuori@puutarhaliitto.fi

Maija Stenman
Puutarhaliitto/Kotipuutarha-lehti
p. 09 5841 6511 ja 040 513 4011
maija.stenman@puutarhaliitto.fi

Liitetiedostot

Puutarhaliitto kasvattaa hyvinvointia. Puutarhaliiton toiminta-ajatuksena on varmistaa kotimaiselle puutarhaelinkeinolle riittävät toimintaedellytykset sekä parantaa kansalaisten hyvinvointia tasokkaan puutarhatuotannon, viheralan palveluiden ja puutarhaharrastuksen kautta. Tavoitteena on edistää yritys- ja harrastustoiminnan elinvoimaisuutta ja sitä kautta tehdä maasta ja sen kaupungeista vetovoimaisempia ja parempia paikkoja elää, asua ja vierailla.  

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs