Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » HB:n PavePad-terassijärjestelmä: paras tuki tasakaton terassien ja parvekkeiden päällystämiseen

HB-Betoniteollisuus

HB:n PavePad-terassijärjestelmä: paras tuki tasakaton terassien ja parvekkeiden päällystämiseen

Tiedote.
Julkaistu: 08.03.2016 klo 09:51
Julkaisija: HB-Betoniteollisuus

HB:n PavePad-terassijärjestelmä on valikoima pinottavia tukia, joilla tasaisen laatoituksen asentaminen tasakatolle tai parvekkeelle on helppoa ja nopeaa!

VAKAA
PavePadit ovat pinottavia tukia mm. betoni-, pesubetoni- tai mosaiikkibetonilaatoille, joita voidaan käyttää useimpien erityyppisten kattoterassien ja parvekkeiden päällystämisessä.

Muotoilun mukaiset 5 mm:n raot laattojen välissä mahdollistavat sadeveden nopean poistumisen. PavePad itse on myös suunniteltu vettä poistavaksi sen varmistamiseksi, ettei niiden sisään jäisi mahdollisesti hajuja aiheuttavaa ummehtunutta vettä. PavePad-tuotteita on 4:ää eri korkeutta, ja niitä voidaan yhdistää ja pinota oikean korkeuden saavuttamiseksi. Hienosäädöt tehdään 1,5 mm:n välilevyn avulla. PavePadin avulla katon kaltevuuden vaikutusta voidaan tasata ja luodaan tasainen pinta terassille.

NOPEA JA HELPPO ASENTAA
Koko PavePad valikoima voidaan jakaa puoliksi tai neljäsosiin ilman työkaluja.  Ne voidaan jakaa yksinkertaisesti käsin. Mahdollisuus jakaa PavePadit puolikkaisiin ja neljäsosiin mahdollistaa hyvän ja vakaan tuen asentamisen aina reunoille ja nurkkiin asti ilman tarvetta poikkeusratkaisuille. PavePad voidaan helposti muokata eripaksuisia laattoja varten tai esim. metalliritilälle.

Kaikki osat tuotetaan käyttäen PEHD:iä (korkeatiheyksinen polyeteeni). Tästä on useita etuja.

Lämpötilan kesto: lämpötilan vaihteluvälin ollessa -50o C aina 100o C asti pavepadit ovat sopivia sekä kylmimpiin että kuumimpiin ilmastoihin.

Vahvuus: Jokainen PavePad kykenee kantamaan 1200 kg kuorman. Ne kykenevät käsittelemään myös lisäkuormia, joita saattaa aiheutua esim. ilmastointilaitteista tai istutuslaatikoista.

Ympäristö: PavePadit ovat 100% myrkyttömiä ja 100% kierrätettäviä.

linkki PavePad sivulle.

Lisätietoja:

HB-Betoniteollisuus Oy
Petri Tornberg, puh. 020 788 1809  petri.tornberg@hb-betoni.fi
www.hb-betoni.fi

Liitetiedostot

Viiden tähden betonituottaja - HB-Betoniteollisuus Oy
HB-Betoni on viiden tähden betonituottaja, joka tarjoaa laadukkaat tuoteet ja luotettavat toimitukset. Valmistamme korkeatasoisia ympäristöbetonituotteita, harkkoja, mosaiikkibetonilaattoja, portaita sekä valmisbetonia. Yli 50 vuoden kokemus sekä perheyrityksen ihmisläheinen palvelu luovat vakaan pohjan meidän ja asiakkaidemme väliselle yhteistyölle. Toimintaamme ohjaavat ISO 9001:2008 ja ISO 14001:2004 laatu- ja ympäristöjärjestelmät.
Kestävä, kotimainen työllistäjä
Tehtaamme sijaitsevat Jyväskylässä ja Somerolla. Panostamme voimakkaasti tuotekehityksenn ja toimitusvarmuuteen, joita uudet Jyväskylässä toimivat tehtaamme parantavat entisestään. HB-Betoniteollisuus Oy:n palveluksessa on n. 120 henkilöä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs