Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Haltonilta merkittävä talotekniikkatoimitus Saksaan

Oy Halton Group Ltd.

Haltonilta merkittävä talotekniikkatoimitus Saksaan

Julkaistu: 27.09.2010 klo 16:21
Julkaisija: Oy Halton Group Ltd.

Halton Puzair on toimittanut Saksan suurimman keskuspölynimurijärjestelmän. Järjestelmä on asennettu lokakuussa avattavaan Scandic Berlin Potsdamer Platz –hotelliin.

Halton konserniin kuuluva keskuspölynpoisto- ja silppuri-imurijärjestelmiin keskittynyt Halton Puzair on toimittanut tähän mennessä Saksan suurimman keskuspölynpoistojärjestelmän Scandic Berlin Potsdamer Platz –hotelliin.  Hotellissa on 563 huonetta, joista 12 on sviittejä ja 128 Superior –huoneita. Berliinin keskustassa oleva hotelli avataan lokakuussa 2010.

Scandic Berlin Potsdamer Platz –hotelliin toimitettu laaja järjestelmä mahdollistaa 18 yhtäaikaista käyttäjää.

Halton Puzairin keskuspölynimuri-järjestelmä tuo merkittävää etua hotellioperaattoreille. Säästöä siivousajassa on jopa 50% verrattuna perinteiseen imuriin. Lisäksi hiljainen järjestelmä mahdollistaa edullisemman päiväsiivouksen häiritsemättä vieraita ja edistää terveellistä ja puhdasta sisäympäristöä, kun haitallinen mikropöly poistetaan kiinteistöstä kertoo Halton Puzairin johtaja Matti Rantaniemi.

- Haltonin tarjonta hotelleihin kattaa jo nykyisellään keskuspölynpoistojärjestelmien lisäksi sisäilmaratkaisut hotellihuoneisiin, keittiöön, ravintolatiloihin sekä hotellin julkisiin tiloihin. Tulemme kehittämään tarjontaamme hotelliasiakkaille lisää myös jatkossa. Scandic Berlin Potsdamer Platz –hotellin järjestelmätoimitus on meille merkittävä Saksassa. Siitä on hyvä jatkaa, summaa Rantaniemi tulevaisuuden näkymiä.
 

 

Lisätietoja:

Matti Rantaniemi
Puh. 0
40 488 9012

Sposti: matti.rantaniemi@halton.com

Scandic Hotel Potsdamer Platz: http://www.scandichotels.com/Hotels/Promotional-pages/Berlin-Potsdamer-Platz/

 

***************************************************************************************************************

Halton Group

Halton on sisäilmastotuotteisiin ja –ratkaisuihin sekä sisäympäristöpalveluihin erikoistunut perheyritys. Haltonin tavoitteena on luoda rakennusten käyttäjille miellyttäviä ja turvallisia sisäympäristöjä, jotka ovat elinkaareltaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia ja energiatehokkaita. Halton toimittaa ratkaisuja kaupallisiin ja julkisiin kiinteistöihin, teollisuuteen sekä ammattikeittiöihin ja ravintoloihin. Halton on myös yksi tunnetuimmista sisäilmastoratkaisujen toimittajista laivoihin ja öljynporauslautoille. Haltonin osaamis- ja tuotealueita ovat ilmanjako, ilmavirtojen hallinta, paloturvallisuus, keittiöilmanvaihto ja sisäympäristöjen hallinta. Halton perustettiin Suomessa vuonna 1969. Nykyään yhtiö toimii 23 maassa. Vuonna 2009 yhtiön liikevaihto oli 148 miljoonaa euroa. Halton verkossa: www.halton.com tai www.halton.fi

 

Halton on maailman suurimman teknologiapalkinnon, Millennium -palkinnon, yritysyhteistyökumppani. Palkinto myönnetään ihmisten elämänlaatua ja hyvinvointia merkittävästi parantavasta innovaatiosta. Palkinto tuo esiin teknologisia innovaatiota, jotka luovat merkittävää hyötyä ihmisten jokapäiväiseen elämään.  Millennium verkossa: www.millenniumprize.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs