Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Halton osti Puzairin liiketoiminnan

Oy Halton Group Ltd.

Halton osti Puzairin liiketoiminnan

Julkaistu: 11.08.2010 klo 23:22
Julkaisija: Oy Halton Group Ltd.

Puzair Oy:n liiketoiminta siirtyy elokuun 2010 Oy Halton Group Ltd:n omistamalle Halton Puzair Oy:lle. Kauppa vahvistaa Haltonin tarjontaa erityisesti kiinteistönomistaja-asiakkaiden suuntaan. Uuden yksikön johtajana aloittaa elokuussa ins., MBA Matti Rantaniemi.

 

Keskuspölynimuri- ja silppuri-imurijärjestelmiä toimistoihin, hotelleihin, laivoihin ja teollisuuteen toimittavan Puzair Oy:n liiketoiminta siirtyi osaksi Haltonia  elokuun 2010 alussa. "Yrityksen tarjonta täydentää hienosti Haltonin tarjontaa kiinteistönomistaja- ja käyttäjäasiakkaille. Puzairin tuotteilla vaikutetaan suoraan sisäympäristön ja erityisesti sisäilman laatuun. Puzairilla on myös paljon samoja asiakkaita Haltonin kanssa toimisto-, hotelli- ja laivasegmenteissä", summaa liiketoimintajohtaja Tarja Takki yrityskaupan etuja.  

 

Puzair Oy:n toiminta jatkuu ennallaan uudessa yhtiössä ja henkilöstö siirtyy Haltonin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. 

 

Yrityksen liiketoiminnan vastuulliseksi johtajaksi on nimitetty elokuun alusta insinööri, MBA Matti Rantaniemi. Rantaniemi siirtyy Haltonille BioZone Scientific International Oy:n toimitusjohtajan paikalta. Puzairin omistajat tj. Pertti Värtö ja talousjohtaja Timo Värtö siirtyvät pois yhtiön palveluksesta lyhyen siirtymäkauden jälkeen. 

 

"Haltonin omistajuus avaa Halton Puzairille ja puzairilaisille mahdollisuuksia kasvuun osana arvostettua ja kansainvälistä konsernia", kiteyttää Halton Puzair Oy:n uusi liiketoimintayksikönjohtaja Matti Rantaniemi. 

 

Lisätietoja:  

 

Tarja Takki

Liiketoimintajohtaja, Halton New Ventures 

Puh. 040 5010121

Sposti: tarja.takki@halton.com

 

**************************************************************************************************************

 

Halton Group
Halton on sisäilmastotuotteisiin ja –ratkaisuihin sekä sisäympäristöpalveluihin erikoistunut perheyritys. Haltonin tavoitteena on luoda rakennusten käyttäjille miellyttäviä ja turvallisia sisäympäristöjä, jotka ovat elinkaareltaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia ja energiatehokkaita. Halton toimittaa ratkaisuja kaupallisiin ja julkisiin kiinteistöihin, teollisuuteen sekä ammattikeittiöihin ja ravintoloihin. Halton on myös yksi tunnetuimmista sisäilmastoratkaisujen toimittajista laivoihin ja öljynporauslautoille. Haltonin osaamis- ja tuotealueita ovat ilmanjako, ilmavirtojen hallinta, paloturvallisuus, keittiöilmanvaihto ja sisäympäristöjen hallinta. Halton perustettiin Suomessa vuonna 1969. Nykyään yhtiö toimii 23 maassa. Vuonna 2009 yhtiön liikevaihto oli 148 miljoonaa euroa. Halton verkossa: www.halton.com

 

Halton on maailman suurimman teknologiapalkinnon, Millennium-palkinnon, yritysyhteistyökumppani. Palkinto myönnetään ihmisten elämänlaatua ja hyvinvointia merkittävästi parantavasta innovaatiosta. Palkinto tuo esiin teknologisia innovaatiota, jotka luovat merkittävää hyötyä ihmisten jokapäiväiseen elämään.  Millennium verkossa: www.millenniumprize.fi
 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs