Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Halton osti Current Energyn

Oy Halton Group Ltd.

Halton osti Current Energyn

Julkaistu: 11.10.2010 klo 21:59
Julkaisija: Oy Halton Group Ltd.

Energiatehokkaammat kiinteistöt ovat globaali trendi. Halton vahvistaa energiaosaamistaan ja palvelutarjontaansa hankkimalla Current Energyn.

- Halton keskittyy liiketoiminnassaan ratkaisuihin, jotka tuottavat miellyttävän, turvallisen ja energiatehokkaan sisäympäristön. Current Energyn osto on meille tärkeä strategisesti sillä se vahvistaa osaamistamme kiinteistöjen energiatehokkuuden seurannassa ja raportoinnissa, summaa Halton konsernin toimitusjohtaja Heikki Rinne.

Dallasissa USA:ssa sijaitseva Current Energy on keskittynyt kiinteistöjen energiankulutuksen hallintaratkaisuihin, jotka auttavat vähentämään sähkön, veden, ja kaasun käyttöä. Internet-pohjainen järjestelmä valvoo rakennuksen energiankulutusta reaaliajassa. Seurannan ansiosta asiakkaiden energiankulutus on vähentynyt jopa 38%. Palvelua käytetään pääosin ravintoloissa ja sen keskimääräinen takaisinmaksuaika on 2.5.

Halton on tehnyt yhteistyötä Current Energyn kanssa tarpeenmukaisen keittiöilmanvaihtojärjestelmä Halton M.A.R.V.E.L:n  kehityksessä. Useita palkintoja saanut järjestelmä yhdistää Current Energy sensori- ja säätölaiteosaamisen Halton ohjauslogiikkaan ja sisäilmaratkaisuihin.  Järjestelmä vähentää keittiöiden energiakulutusta noin 50%.

–Pystymme nyt tarjoamaan asiakkaillemme sisäilmajärjestelmien lisäksi kokonaisvaltaisen energiankulutuksen seurannan, jonka avulla he pystyvät säästämään entistä enemmän energiakustannuksissa sisäympäristön laadun kärsimättä, Rinne päättää.

Ketjuasiakkuuksista USA:ssa vastaava Jeff Hillbert, on nimitetty uuden yksikön vetäjäksi.

Lisätietoja:

Heikki Rinne
CEO, Halton Group
Email: heikki.rinne@halton.com
Puh: 020 792200
 
*************************************************************************************************************
Halton Group
Halton on sisäilmastotuotteisiin ja –ratkaisuihin sekä sisäympäristöpalveluihin erikoistunut perheyritys. Haltonin tavoitteena on luoda rakennusten käyttäjille miellyttäviä ja turvallisia sisäympäristöjä, jotka ovat elinkaareltaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia ja energiatehokkaita. Halton toimittaa ratkaisuja kaupallisiin ja julkisiin kiinteistöihin, teollisuuteen sekä ammattikeittiöihin ja ravintoloihin. Halton on myös yksi tunnetuimmista sisäilmastoratkaisujen toimittajista laivoihin ja öljynporauslautoille. Haltonin osaamis- ja tuotealueita ovat ilmanjako, ilmavirtojen hallinta, paloturvallisuus, keittiöilmanvaihto ja sisäympäristöjen hallinta. Halton perustettiin Suomessa vuonna 1969. Nykyään yhtiö toimii 23 maassa. Vuonna 2009 yhtiön liikevaihto oli 148 miljoonaa euroa. Halton verkossa: www.halton.com tai www.halton.fi 

Halton on maailman suurimman teknologiapalkinnon, Millennium -palkinnon, yritysyhteistyökumppani. Palkinto myönnetään ihmisten elämänlaatua ja hyvinvointia merkittävästi parantavasta innovaatiosta. Palkinto tuo esiin teknologisia innovaatiota, jotka luovat merkittävää hyötyä ihmisten jokapäiväiseen elämään.  Millennium verkossa: www.millenniumprize.fi

 

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs