Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Halton avasi tehtaan Kiinaan

Oy Halton Group Ltd.

Halton avasi tehtaan Kiinaan

Julkaistu: 01.11.2010 klo 16:45
Julkaisija: Oy Halton Group Ltd.

Halton panostaa kasvuun Aasiassa avaamalla uuden tehtaan Shanghaihin. Tehdas parantaa asiakaspalvelua erityisesti Manner-Kiinassa ja mahdollistaa Haltonin eri liiketoimintayksiköiden kasvun alueella.

Halton on toiminut Kiinassa vuodesta 2005.  Liikevaihdon kasvaessa Halton muutti suurempiin tiloihin WQC:n vapaakauppa-alueelta Shanghain Pudongissa sijaitsevalle uudelle Lingangin -alueelle. 

-Muutto suurempiin tiloihin mahdollistaa nopeammat toimitukset asiakkaillemme Manner-Kiinan alueella. Uusi toimitila mahdollistaa yrityksen kasvun myös jatkossa. kommentoi, Halton Ventilation (Shanghai) Co., Ltd:n johtaja Tuomas Lilleberg.

Halton Ventilation (Shanghai) valmistaa sisäilmatuotteita ja –järjestelmiä pääosin laiva- ja offshore –käyttöön sekä ammattikeittiöihin Aasian markkinoille.

Tehtaan virallisissa avajaisissa oli paikalla Lingangin paikallishallinnon edustajat, konsuli Matti Heimonen, Halton Groupin hallituksen puheenjohtaja Mika Halttunen ja toimitusjohtaja Heikki Rinne. Halton järjesti samalla asiakastilaisuuden Suomen paviljongissa juuri päättyneessä Shanghain maailmannäyttelyssä. Halton on Suomen paviljongin yhteistyökumppani, joka toimitti paviljongin sisäilmaratkaisut. 

Lisätietoja:

> Video Shanghain tehtaanavajaisista

Mika Halttunen
hallituksen puheenjohtaja, Halton Group
Email: mika.halttunen@halton.com
Puh: 020 792200

Anu Korhonen
viestintäjohtaja
Email: anu.korhonen@halton.com
Puh: 020 792200


 
*************************************************************************************************************
Halton Group
Halton on sisäilmastotuotteisiin ja –ratkaisuihin sekä sisäympäristöpalveluihin erikoistunut perheyritys. Haltonin tavoitteena on luoda rakennusten käyttäjille miellyttäviä ja turvallisia sisäympäristöjä, jotka ovat elinkaareltaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia ja energiatehokkaita. Halton toimittaa ratkaisuja kaupallisiin ja julkisiin kiinteistöihin, teollisuuteen sekä ammattikeittiöihin ja ravintoloihin. Halton on myös yksi tunnetuimmista sisäilmastoratkaisujen toimittajista laivoihin ja öljynporauslautoille. Haltonin osaamis- ja tuotealueita ovat ilmanjako, ilmavirtojen hallinta, paloturvallisuus, keittiöilmanvaihto ja sisäympäristöjen hallinta. Halton perustettiin Suomessa vuonna 1969. Nykyään yhtiö toimii 23 maassa. Vuonna 2009 yhtiön liikevaihto oli 148 miljoonaa euroa. Halton verkossa: www.halton.com tai www.halton.fi 

Halton on maailman suurimman teknologiapalkinnon, Millennium -palkinnon, yritysyhteistyökumppani. Palkinto myönnetään ihmisten elämänlaatua ja hyvinvointia merkittävästi parantavasta innovaatiosta. Palkinto tuo esiin teknologisia innovaatiota, jotka luovat merkittävää hyötyä ihmisten jokapäiväiseen elämään.  Millennium verkossa: www.millenniumprize.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs