Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » GBuilder ja NCC Rakennus Oy yhteistyöhön Espoon Matinkylässä ja Oulussa. (As Oy Espoon Omenatorni ja As Oy Oulun Fredrika.)

Group Builder Oy

GBuilder ja NCC Rakennus Oy yhteistyöhön Espoon Matinkylässä ja Oulussa. (As Oy Espoon Omenatorni ja As Oy Oulun Fredrika.)

Tiedote.
Julkaistu: 15.09.2015 klo 08:52
Julkaisija: Group Builder Oy

GBuilder-ohjelmisto toimii asiakasmuutosten ja viestinnän hallinnassa toimistolla ja työmaalla, sekä myynnin tukena 3D-mallien osalta. GBuilder on ensimmäinen rakennusalan ohjelmisto, jossa asiakasmuutos- ja myynnintyökalussa yhdistyvät Cad (GBCad), nettipohjainen käyttöliittymä (GBCore) ja 3D-maailma (GB3D) saumattomaksi kokonaisuudeksi. Järjestelmä tuottaa IFC/BIM malleja. Oululaisen Group Builder Oy:n ohjelmisto on käytössä NCC Rakennus Oy:n kohteissa Oulussa ja Espoossa. Asuntoja kohteissa on yhteensä 115. Kohteiden rakentaminen on alkanut.

Oululainen GBuilder-ohjelmisto mahdollistaa kokonaisvaltaisen rakennusprojektin hallinnan. Sen avulla asiakasmuutokset ovat seurattavissa ja hallittavissa luotettavasti. Ohjelman avulla kaikki tarvittava tieto on kaikkien osapuolten saatavilla reaaliajassa. Kaikki määrät ja mallit perustuvat CAD- kuviin. Ohjelmiston sisäänrakennettu tulostustyökalu (GBPrint) mahdollistaa dynaamisen tulostamisen asiakasmuutosten ja työmaan hallinnan tueksi: mm. huonekortit, tarkastuslistat, tuote-esitteet, tarjoukset/vahvistukset/ tilaukset lisätöistä ja materiaalimäärälaskennat.

Ohjelman taustalla on erittäin vahva kokemus ja tietämys rakentamisesta, uudistuotannon myynnistä ja asiakasmuutoshallinnasta.

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Harri Majala, p. 0445562940, harri@gbuilder.com 

Yhteystiedot

Group Builder Oy on suomalainen ohjelmistotalo, joka kehittää ratkaisuja asiakaslähtöiseen rakentamiseen. Sen tuotteet ovat rakennusalan huippua.

Eteläinen Rautatiekatu 16, 00100 Helsinki

Isokatu 82, 90120 Oulu

Toimitusjohtaja Harri Majala, harri@groupbuilder.fi

CTO Marko Savolainen, marko@groupbuilder.fi

Hallituksen puheenjohtaja Matti Timonen, matti@groupbuilder.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs