Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » FMC Group Okhta Mall -kauppakeskuksen rakennesuunnittelijaksi

Finnmap Consulting Oy

FMC Group Okhta Mall -kauppakeskuksen rakennesuunnittelijaksi

Tiedote.
Julkaistu: 29.08.2013 klo 12:15
Julkaisija: Finnmap Consulting Oy

Sweco-yhtiöihin kuuluva FMC Group on allekirjoittanut sopimuksen Pietariin nousevan Okhta Mall -kauppakeskuksen rakennesuunnittelusta. Työ toteutetaan Finnmap Consulting Oy:n ja Sweco Stroiproject LLC:n yhteistyönä. Okhta Mall on osa SRV Development LLC:n mittavan Septem City -hankkeen ensimmäistä vaihetta. Pietarin keskustan läheisyyteen Okhta-joen viereen nouseva Okhta Mall on ensimmäinen ydinkeskustan lähellä oleva kauppakeskus, jossa tulee olemaan hypermarket.

Kauppakeskuksen laajuus on noin 142 000 m2, josta vuokrattavaa tilaa on noin 75 000 m2. Kauppakeskukseen tulee kaksi maanalaista pysäköintikerrosta sekä neljä maanpäällistä kerrosta liikekeskusta. Rakennustyöt hankkeessa ovat alkaneet ja hankkeelle on saatu rakennuslupa.

Nyt allekirjoitetun sopimuksen mukainen työ on jatkoa FMC Groupin ja SRV Developmentin menestyksekkäälle yhteistyölle Pietarissa. Tässä työssä hyödynnetään aiemman, juuri käyttöön otetun Pearl Plaza -kauppakeskushankkeen yhteistyötoimintamalleja ja samoja työryhmiä. FMC Group on osallistunut myös Okhta Mall -hankkeen rakennuslupavaiheen suunnitteluun.

SRV Developmentin projektinjohtaja Jukka Kähärä uskoo, että Pearl Plaza -hankkeessa jo sovellettuja toimintatapoja ja yhteistyömalleja hyödyntämällä edesautetaan voimakkaasti halutun hyvän lopputuloksen saavuttamista tässä erittäin vaativassa hankkeessa. Finnmap Consulting Oy:n toimitusjohtaja Markku Varis toteaa, että tämä työ on erittäin merkittävä FMC Groupin aseman vakiinnuttamiselle Pietarin suunnittelumarkkinoilla.
 

Lisätietoja:

- Markku Varis, toimitusjohtaja, FMC Group, puhelin 0400 478 548, email: markku.varis@fmcgroup.fi
- Jukka Kähärä, projektinjohtaja, SRV Development LLC, puhelin +7 921 566 12 51, +358 40 820 0559, email:
jukka.kahara@srv.fi

Liitetiedostot


FMC Group on rakennetun ympäristön suunnittelu-, konsultointi- ja asiantuntijayritys, joka toimii rakennetekniikan, talotekniikan sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan toimialoilla. Yritys on osa kansainvälistä Sweco-konsernia.

FMC Group ja Sweco ovat ympäristötietoisen suunnittelun edelläkävijöitä ja muodostavat yhdessä johtavan ympäristöalan yrityksen, joka edistää yhteiskunnan kestävää kehitystä. Konsernin palveluksessa on 12 maassa noin 9 000 työntekijää, joista 1 700 työskentelee Suomessa. Sweco on listattu NasdaqOMX Tukholman pörssissä.

www.fmcgroup.fi, www.swecogroup.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs