Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Fira Palvelut aloittaa kuusi uutta putkiremonttihanketta

Fira Palvelut

Fira Palvelut aloittaa kuusi uutta putkiremonttihanketta

Tiedote.
Julkaistu: 23.06.2014 klo 10:00
Julkaisija: Fira Palvelut

Putkiremontteihin erikoistunut Fira Palvelut aloittaa kuusi uutta putkiremonttihanketta pääkaupunkiseudulla. Valtion asuntojen perusparantamiseen varaamaa käynnistysavustusta voi hakea vielä tämän vuoden loppuun saakka, mikä näkyy myös putkiremonttien määrän kasvuna.

Fira Palvelut aloittaa syksyllä putkiremontin peräti 300 asunnossa kuudessa eri kohteessa. Näiden kuuden putkiremonttihankkeen yhteenlaskettu arvo on noin 9,5 miljoonaa euroa.

– Taloyhtiöt voivat hakea valtiolta tämän vuoden loppuun saakka korjausavustusta, joka on kymmenen prosenttia putkiremontin kuluista. Monissa taloyhtiöissä tahdotaan hyödyntää korjausavustus vielä, kun se on mahdollista. Tämä alkaa nyt näkyä putkiremonttien määrän kasvuna, sanoo Fira Palvelujen toimitusjohtaja Sami Kokkonen.

Fira Palvelut hyödyntää putkiremonteissaan uusia urakka- ja toimintamalleja taatakseen taloyhtiöille hyvän palvelukokemuksen. Esimerkiksi As Oy Porthaninkatu 13:ssa ja As Oy Aallonvireessä Fira Palvelut toteuttaa putkiremontit tuotantoallianssihankkeina.

Tuotantoallianssissa hankkeen taloudelliset riskit ja hyödyt jakaantuvat tasaisesti hankekumppanien kesken ja tilaajalle määrittyy yksi kiinteä hinta. Näin tilaaja välttyy yllätyksiltä ja hankekumppanit sitoutuvat aidosti yhteisiin tavoitteisiin.

As Oy Aurinkoniityn putkiremontti toteutetaan puolestaan tavoitehintaisena projektinjohtourakkana. Fira Palvelut vastaa projektin johtamisesta. Myös projektinjohtourakassa urakoitsija, suunnittelija ja tilaaja ovat tiiviissä yhteistyössä keskenään, mikä lisää urakan läpinäkyvyyttä ja yhteisiin tavoitteisiin sitoutumista. Mahdolliset kustannussäästöt jaetaan puoliksi toteuttajan ja tilaajan kesken. Ja jos kustannukset ylittyvät, vastaavat tilaaja ja toteuttaja niistä puoliksi sovittuun kattohintaan saakka. Kaikki kattohinnan ylittävät kustannukset ovat toteuttajan vastuulla.

As Oy Säästöhaassa Fira Palvelut tekee putkiremontin 29 asuntoon. Helsingin Punavuoressa As Oy Sepänkadun ja As Oy Kankurinkadun putkiremonttihankkeissa remontoidaan puolestaan yhteensä yli sata asuntoa ja kolme liikehuoneistoa.

– Koska Suomen asuntokanta on melko vanhaa, tulee putkiremontti monissa rakennuksissa lähivuosina ajankohtaiseksi, ja se koskettaa monia suomalaisia. Putkiremontin pitäisikin olla asukkaille ja koko taloyhtiölle hyvä palvelukokemus. Uudenlaiset toimintatavat mahdollistavat sen, ettei putkiremontissa keskitytä eri vaiheiden osaoptimointiin, vaan huolehditaan siitä, että asukkaat tulevat kuulluiksi ja kaikki osapuolet pysyvät kartalla putkiremontin kustannuksista, aikataulusta ja eri vaiheista, kertoo Sami Kokkonen.

 

Lisätietoja:
Sami Kokkonen
Toimitusjohtaja
Fira Palvelut Oy
Sähköposti: sami.kokkonen(@)fira.fi
Puh. 0400 204 250

 

Fira Palvelut Oy
Fira Palvelut Oy on putkiremontteihin erikoistunut kasvuyritys, joka tuo palvelunäkökulman putkiremontteihin ja korjausrakentamiseen. Fira Palvelujen mukaan taloyhtiöillä ja asukkailla on oikeus vaatia parempia putkiremontteja ja läpinäkyvämpiä toimintatapoja. Sen sijaan, että putkiremontti uhkaisi naapurisopua, voidaan se myös toteuttaa kunkin kotia kunnioittaen ja asukkaiden mielenrauhaa vaalien. Fira Palvelut on saavuttanut korkean, Suomen Asiakastiedon myöntämän Rating Alfa -luokituksen, johon yltää vain joka kymmenes suomalaisyritys. Luokitus on yksi osoitus siitä, että Fira Palvelut on luotettava kumppani. Fira Palvelut Oy kuuluu Fira-konserniin.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs