Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Fira Palvelujen liiketulos kasvoi tuhansia prosentteja: Paremmat putkiremontit kannattavat

Fira Palvelut

Fira Palvelujen liiketulos kasvoi tuhansia prosentteja: Paremmat putkiremontit kannattavat

Tiedote.
Julkaistu: 14.02.2014 klo 10:00
Julkaisija: Fira Palvelut

Palvelunäkökulmaa putkiremonteissa korostavan Fira Palvelut Oy:n liikevaihto kasvoi viime vuonna 84 prosenttia vuodesta 2012. Yrityksen viime vuoden liikevaihto oli yli 14 miljoonaa euroa, ja sen liiketulos kasvoi yli 4 000 prosenttia vuodesta 2012. Fira Palvelut teki viime vuonna voittoa yli 840 000 euroa eli 5,8 prosenttia liikevaihdosta.

– Fira Palvelut kasvoi ja kehittyi tilikauden aikana kannattavasti. Me näemme, että putkiremontit ovat palveluliiketoimintaa, ja olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että tämä toimintamallimme on otettu näin hyvin vastaan, sanoo Fira Palvelut Oy:n toimitusjohtaja Sami Kokkonen.

– Koska Suomen rakennuskanta on melko vanhaa, koskettaa putkiremontti tulevaisuudessa yhä useampia ihmisiä. Asiakkaamme ovat kaiken toimintamme keskiössä. Mielestämme ihmiset ansaitsevat parempia putkiremontteja, jotka on suunniteltu ja toteutettu huolellisesti. Palvelunäkökulmaa korostava toimintatapamme heijastuu näin myös tulokseemme, Kokkonen sanoo.

 

 

Lisätietoja:
Sami Kokkonen
Toimitusjohtaja
Fira Palvelut Oy
Sähköposti: sami.kokkonen(@)fira.fi
Puh. 0400 204 250

 

Fira Palvelut Oy
Fira Palvelut Oy on putkiremontteihin erikoistunut kasvuyritys, joka tuo palvelunäkökulman putkiremontteihin ja korjausrakentamiseen. Fira Palvelujen mukaan taloyhtiöillä ja asukkailla on oikeus vaatia parempia putkiremontteja ja läpinäkyvämpiä toimintatapoja. Sen sijaan, että putkiremontti uhkaisi naapurisopua, voidaan se myös toteuttaa kunkin kotia kunnioittaen ja asukkaiden mielenrauhaa vaalien. Fira Palvelut on saavuttanut korkean, Suomen Asiakastiedon myöntämän Rating Alfa -luokituksen, johon yltää vain joka kymmenes suomalaisyritys. Luokitus on yksi osoitus siitä, että Fira Palvelut on luotettava kumppani. Fira Palvelut Oy kuuluu Fira-konserniin.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs