Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Fira Palveluiden hallitus täydentyy palvelukokemuksen ja strategian kehittämisen ammattilaisilla

Fira Palvelut

Fira Palveluiden hallitus täydentyy palvelukokemuksen ja strategian kehittämisen ammattilaisilla

Tiedote.
Julkaistu: 18.03.2015 klo 10:01
Julkaisija: Fira Palvelut

Palvelunäkökulmaa putkiremonteissa korostava Fira Palvelut vahvistaa hallitustaan kahdella uudella jäsenellä. Hallitukseen on nyt uusina jäseninä nimetty Tarja Paanola, Darwin Oy:n toimitusjohtaja sekä Tarja Pääkkönen, Boardmanin partneri ja puheenjohtaja. He tuovat mukanaan vankkaa ammattitaitoa palvelukokemuksen ja strategian kehittämisestä.

– Haluamme ottaa entistäkin paremmin huomioon putkiremonttitalojen asukkaat ja palvella heitä vieläkin paremmin. Lisäksi haluamme syventää strategiatyötämme liiketoimintamme kehittämiseksi. Saimmekin lisää osaamista täydentämällä hallitustamme palvelukokemuksen ja strategian kehittämisen ammattilaisilla, kertoo hallituksen puheenjohtaja Matti Schultz.

Fira Palvelut on saavuttanut aseman eturivin putkiremonttiyritysten joukossa. Tavoitteena Fira Palveluilla on tuottaa asiakkailleen entistä parempia putkiremontteja alaa uudistavin innovaatioin.

– Fira Palveluiden toimintaa on alusta asti kehitetty palveluliiketoiminnan näkökulmasta. Yritys haluaa uudistaa omalta osaltaan alaa, minkä vuoksi pyysimme Paanolaa ja Pääkköstä rikastuttamaan hallitustamme osaamisellaan, sanoo Fira Palvelujen toimitusjohtaja Sami Kokkonen.

Fira Palveluiden hallituksessa on viisi jäsentä: hallituksen puheenjohtaja Matti Schultz, Fira Palveluiden toimitusjohtaja Sami Kokkonen, Firan toimitusjohtaja Jussi Aho sekä uudet hallitusjäsenet Tarja Pääkkönen ja Tarja Paanola.

Lisätietoja:

Sami Kokkonen


Toimitusjohtaja


Fira Palvelut Oy


Sähköposti: sami.kokkonen@fira.fi


Puh. 0400 204 250

Fira Palvelut Oy
Fira Palvelut Oy on putkiremontteihin erikoistunut kasvuyritys, joka tuo palvelunäkökulman putkiremontteihin ja korjausrakentamiseen. Fira Palvelujen mukaan taloyhtiöillä ja asukkailla on oikeus vaatia parempia putkiremontteja ja läpinäkyvämpiä toimintatapoja. Sen sijaan, että putkiremontti uhkaisi naapurisopua, voidaan se myös toteuttaa kunkin kotia kunnioittaen ja asukkaiden mielenrauhaa vaalien. Fira Palvelut on saavuttanut korkean, Suomen Asiakastiedon myöntämän Rating Alfa -luokituksen, johon yltää vain joka kymmenes suomalaisyritys. Luokitus on yksi osoitus siitä, että Fira Palvelut on luotettava kumppani. Fira Palvelut Oy kuuluu Fira-konserniin.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs