Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Rakentaminen » Fira-konsernin liikevaihto ylitti 135 miljoonaa euroa

 Fira

Fira-konsernin liikevaihto ylitti 135 miljoonaa euroa

Tiedote.
Julkaistu: 03.03.2016 klo 10:00
Julkaisija: Fira

Rakennusalaa uudistavan Fira-konsernin vuoden 2015 liikevaihto oli lähes 136 miljoonaa euroa, kun se edellisvuonna oli 98 miljoonaa euroa. Konsernin tulos ennen veroja oli 4,1 miljoonaa, mikä oli hieman vähemmän kuin edellisvuonna (4,7 miljoonaa euroa).

Konsernin emoyhtiönä toimivan Fira Oy:n liikevaihto oli 106,9 miljoonaa euroa ja putkiremontteihin erikoistuneen tytäryhtiö Fira Palveluiden liikevaihto 29 miljoonaa euroa.

”Meillä oli kovat tavoitteet vuodelle 2015. Liikevaihtomme kasvoi, mutta jäimme taloudellisista tavoitteistamme. Haluamme edelleenkin olla uudistamassa koko rakennusalaa ja uskomme, että yhteistyöhön perustuvalle ja ihmislähtöiselle rakentamiselle on kysyntää. Olemme rakentaneet pohjaa tämän vuoden kannattavalle kasvulle hyvän tilauskannan turvin. Arvioimme konsernin liikevaihdon kasvavan noin 165 miljoonaan euroon ja suhteellisen tuloksen paranevan tämän vuoden aikana. Uskon, että yhteistyöllä, joka perustuu luottamuksen vaalimiseen ja toisistamme välittämiseen, tulemme saavuttamaan tavoitteemme”, toteaa Fira Oy:n toimitusjohtaja Jussi Aho.

 

Lisätietoja:
Jussi Aho
Toimitusjohtaja
Fira Oy
Sähköposti: jussi.aho@fira.fi
Puh. 040 826 1146

Firan vuoden 2015 vuosikertomus on luettavissa täältä: http://vuosikertomus2015.fira.fi/

Fira
Fira uskoo, että ainoa mahdollinen lähtökohta rakentamiselle on ihminen. Rakentaminen on palvelua, jossa rakennuksen suunnittelun lähtökohtana on sen käyttötarkoitus. Fira palvelee osallistamalla ihmisiä, soveltamalla uusia työskentelytapoja ennakkoluulottomasti, kehittymällä ja tutkimalla maailmaa jatkuvasti. Samalla Fira rakentaa fiksummin: kustannustehokkaasti, ennakoidusti ja todellista tarvetta palvellen. Fira-konserniin kuuluvat monipuolisia uudis-, korjaus- ja asuntorakentamisen hankkeita päätoteuttajana tekevä Fira Oy sekä putkiremontteihin erikoistunut Fira Palvelut Oy. Fira-konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaalla, ja sen liikevaihtoennuste vuodelle 2016 on noin 165 miljoonaa euroa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs